< >
Annonse:

Hjelp Posten med å bli bedre - og tjen penger samtidig!

Hjelp Posten med å bli bedre - og tjen penger samtidig! Posten jobber hele tiden for å bli bedre i sine tjenester for oss postkunder. Men visste du også at du faktisk kan hjelpe Posten og samtidig tjene noen kroner på å utføre noen enkle oppgaver for dem? Det er kjempeenkelt! Trykk her for å besøke »

Posten har inngått et samarbeid med det tyske firmaet Quotas for å måle forsendelsestiden av brev i Norge. Dette firmaet leter nå etter nye deltakere som vil hjelpe med å sende og motta testbrev til/fra en privat- eller bedriftsadresse.

Hva må du gjøre for å kunne delta og tjene noen kroner?

Gjerrigknarken har selv deltatt i opplegget og kan ganske enkelt beskrive hvordan dette funker:

- Du sender 6-10 brev i uka til andre deltakere

- Du mottar 3-6 brev i uka fra andre deltakere på privat- eller bedriftsadressen

- Du taster inn dataene av de mottatte og avsendte brevene på studiens nettside

Enkelt sagt: Det eneste du må gjøre er å postlegge konvolutter, motta konvolutter og notere på en norskspråklig nettside at du har gjort jobben din.

Hva har du så igjen for dette?

Du får poeng for å stå til disposisjon for Posten hver måned, for hvert brev du sender og for hvert brev du mottar.

Dette er et langsiktig prosjekt og gir deg gryn i det lange løp. Poengene «utbetales» i slutten av hver måned og kan enten løses ut via SuperGavekort, til en Paypal-konto eller du kan velge å gi bort pengene til Leger Uten Grenser.

Det finnes mange kule gavekort hos SuperGavekort, men det kan være like smart å opprette en konto hos Paypal og få pengene overført dit – i praksis ren cash.

Nå er det jo slik at Quotas er på jakt etter mange nye deltakere, men det er likevel ikke sikkert at alle er interessante. Det kommer an på hvor du bor! Gjerrigknarken setter alltid pris på å tjene noen kroner her og der. Det burde du også gjøre!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236