< >
🎅 TIPS: Vinn iPhone 15 Pro, Nintendo Switch, Google Nest Mini, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender! Sjekk også min store oversikt over gavmilde julekalendere med flotte premier!
Annonse:

Bruk fryseboksen bevisst

Bruk fryseboksen bevisst Vinteren er en fin tid for oss med fryseboks. En hardnakket gjerrigknark slår av fryseboksen og lagrer varene ute, men vi tar ikke sjansen på det når temperaturene svinger. Men en opprydding i fryseboksen går lekende lett når minusgradene herjer som verst.

Bruk fryseboksen aktivt

Hos oss bruker vi fryseboksen aktivt, kjøper inn en del frysevarer når matvarekjedene har «fryseshow» med tilbud på både det ene og det andre. I tillegg fryser vi ned selvplukkede bær og frukter, supperester og andre godsaker som kan brukes senere.

Vår fryseboks begynner å dra på årene, noe vi særlig ser på rimingen. Boksen er visst ikke like tett som da den var nyinnkjøpt, men foreløpig er det ikke så ille at en ny fryseboks skal handles. Det samler seg en del is i selve boksen.

Avpass avriming av fryseboksen etter været

I helgen hadde vi mellom 15 og 20 minusgrader der vi bor. Da tok vi ut alle frysevarene og avrimet boksen. Det gir både mer plass og ikke minst litt energisparing. Det er mye enklere å gjøre dette om vinteren enn om sommeren, det er du sikkert enig i.

Samtidig fikk vi god anledning til å se hva vi har faktisk har lagret i boksen de seneste månedene. Vi tok oppstilling ute og sorterte varene etter type.

På den måten blir vi bevisste på hva vi faktisk har til rådighet når middagsplanleggingen står for tur (vi setter selvsagt opp en plan for en hel uke og handler inn fornuftig deretter).

Vi fant for øvrig svært få gamle varer i boksen, noe som ga oss en pekepinn på at vår bruk av fryseboksen er god!

Tilbyder: Gjerrigknark.com
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?