Annonse:

Bruker du Æ-appen til Rema 1000? Da bør du lese dette!

Bruker du Æ-appen til Rema 1000? Da bør du lese dette! Dersom du bruker Æ-appen til Rema 1000, har du kanskje lagt merke til at det stadig dukker opp bytteforslag. Disse bør du være forsiktig med å godta - det kan lett ende i at du går glipp av rabatten på dyre varer.

- Jeg har i lengre tid fulgt med på hvilke bytteforslag som Rema-appen foreslår, forteller en tipser til Gjerrigknark.com. - Uten at jeg skal påstå noe som helst, virker det som om appen gjerne vil bytte bort dyre varer med varer som koster mye mindre, påpeker tipseren.

Hvordan fungerer 10-på-10-listen til Rema 1000?

Rema 1000 skriver selv i appen: "10-på-10 viser de ti varene du får 10% rabatt på. Etter hver handletur oppdaterer Æ listen din automatisk basert på de ti siste gangene du har handlet. Dette gjør Å for at du skal få dine personlige kutt på det du til enhver tid bruker mest penger på."

I tillegg til denne automatiske oppdateringen kommer Rema 1000 jevnlig (i praksis etter hver handletur?) med bytteforslag dersom denne funksjonen er aktivert.

Kan Bytteforslag-funksjonen være gunstigere for Rema 1000 enn for kunden?

- Jeg kjøper jevnlig laksefilet på Rema 1000 og er godt fornøyd med å få rabatt på disse produktene. Derfor virker det rart at Bytteforslag-funksjonen hver eneste gang forsøker å bytte bort disse produktene fra min 10-på-10-liste, forteller tipseren.

- Forrige gang jeg tilfeldigvis for første gang handlet en flaske druejuice ble min mistanke bekreftet. Appen foreslo rett etter avsluttet handel at jeg burde bytte bort laksefileten min (som jeg kjøper ofte) med akkurat denne juicen som jeg altså kjøpte for første gang, kritiserer tipseren som ønsker å være anonym.

OPPDATERT: Rema 1000 kommenterer saken

- Æ gir kundene våre 10 prosent på de 10 varene de har handlet mest for de siste 10 handleturene. Bytteforslag baserer seg på de varene som har kostet mest de 10 siste handleturene og gir kundene mulighet til å spare ytterligere, uttaler Frederik Jahr, kommunikasjonsrådgiver i Rema 1000 til Gjerrigknark.com.

Bytteforslag fra Rema 1000-appen

Bytteforslag fra Rema 1000-appen

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Notice: Trying to get property of non-object in /home/gjerri98/www/_v2/content/pages/story-landing.php on line 790

Notice: Undefined index: categoryId in /home/gjerri98/www/_v2/content/pages/story-landing.php on line 853

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236