Refinansiering

Har du kredittgjeld eller forbruksgjeld og ønsker bedre betingelser? Det finnes mange gode grunner til å refinansiere gjelden din - særlig om du har dyr forbruksgjeld eller kredittgjeld og ønsker å få bedre nedbetalingsbetingelser.

  • Nyeste
Skjul detaljer
Slik kommer du deg ut av gjeldsknipa
Stadig flere opplever å ikke ha råd til å betale regningene sine. Betales de ikke, går de til inkasso og da ender man kjapt opp i en ond spiral hvor gjelda bare blir større og større. Her kommer jeg med noen gode råd til hvordan du kan komme deg ut av knipa!
Refinansiere forbruksgjeld med sikkerhet i bolig
Har du usikret kredittkortgjeld eller gjeld fra forbrukslån? Det vil i de aller fleste tilfeller lønne seg å refinansiere denne gjelden ved å refinansiere boliglånet og slik oppnå bedre betingelser. Dette kan f.eks. gjøres gjennom en finansagent som Zen Finans.
Refinansiering: Hvordan bake inn lån med høy rente inn i et eksisterende boliglån?
Dersom du har lån med høy rente (feks forbrukslån, kredittkortgjeld) er det veldig ofte gunstig å refinansiere disse for å få bedre rente og bedre betingelser totalt sett. Dette gjelder spesielt dersom du kan bake lånene inn i et eksisterende boliglån hvor det ligger eiendom og/eller andre eiendeler som pant.
Lån og refinansiering gjennom Lendo
Lån inntil 500 000 kroner med finansagenten Lendo. Lendo formidler dine behov til flere banker, helt kostnadsfritt, slik at du kan velge det lånet som passer deg best. Lendo er en del av Schibsted, og hjelper kunder i Norge til bedre lånevilkår.
Refinansiering av smålån og kredittkort
Har du kredittkortgjeld eller andre smålån? Refinansiering av smålån og kredittkort kan medføre betydelig lavere månedlige kostnader. Denne tjenesten / finansagenten hjelper deg å hente inn tilbud fra 15 forskjellige banker om refinansiering med ett skjema - slik at du kan få lavest mulig rente.
Refinansiering uten sikkerhet
Sliter du med å få refinansiering fordi du ikke kan stille sikkerhet i eiendom eller bolig? Da bør du se om finansagenten Uno Finans kan hjelpe deg med å undersøke hvilke muligheter du har - ved å innhente tilbud fra flere banker og presentere disse for deg.
Motta tilbud om refinansiering fra flere banker
Ønsker du å refinansiere gjelden din for å få bedre betingelser? Gjennom finansagenten AXO Finans sin tjeneste kan du undersøke refinansiering hos 22 banker samtidig og motta det beste tilbudet.
Sliter du med kredittkortgjeld? Rydd opp med et refinansieringslån
Har du dyr kredittkortgjeld, bør du vurdere å rydde opp med et refinansieringslån. Gjeld du har pådratt deg via et kredittkort, vil som oftest ha svært høy rente, og det lønner seg kjapt å refinansiere.
Rydde opp i smålån lønner seg alltid
Har du orden i økonomien og alt på stell, er du en grepa sparefant. Men mange har forbrukslån i tillegg til nødvendige lån. Et godt sparetiltak er å ta en gjennomgang av dine eksisterende smålån for å rydde opp og ikke minst spare penger, både når det gjelder rente og gebyrer. Refinansiering kan lønne seg!
OBS: Store forskjeller i renter på forbrukslån
En gjerrigknark ligger langt unna forbrukslån, de har høye renter og kan være et tegn på at din private økonomi ikke er som den bør være. Men dersom du trenger penger raskt, er det i alle fall viktig å velge et forbrukslån som ikke koster mer enn nødvendig. Gjerrigknarken har undersøkt markedet.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.