< >
Annonse:

Få gavekort fra GoGift for å svare på spørsmål hos Yougov

Få gavekort fra GoGift for å svare på spørsmål hos Yougov Det finnes mange firmaer som ringer rundt for å få deg til å svare på spørsmål. Men finnes det noe bedre enn å velge selv når du vil svare og samtidig få belønning i form av gaver? Trykk her for å besøke »

YouGov tilbyr deg å stå registrert i en database. Dernest får du tilbud om å delta i undersøkelser. Dersom du passer i profilen som er ønsket og du gjennomfører undersøkelsene, gir YouGov deg poeng som du enten kan veksle inn i gavekort fra GoGift (tidl. Gavekorttorget) eller til å kjøpe lodd i firmaets eget lotteri (der de også oppgir vinnerne, Gjerrigknarken har selv vunnet cd-pakker).

Alle personer over 15 år med bosted i Norge kan delta hos YouGov.

Dette er definitivt en av de seriøse aktørene som ikke spammer deg ned med spørreundersøkelser, men der du likevel klarer å samle opp nok poeng til et herlig gavekort på Peppes, CDON eller en blomsterbukett.

Jeg anbefaler også å ta en titt på Gjerrigknarkens Forbrukerpanel - her får du penger som du kan ta ut direkte, uten å måtte gå veien via gavekort.


Tilbyder: YouGov
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: