Priskrigen på mobilabonnement fortsetter - Komplett senker priser og gir mer data

Foto: Komplett Group
Foto: Komplett Group
Komplett Mobil responderer på endringene i mobilabonnementene hos bl.a. ICE og gir nå kundene mer data og reduserte priser. Her har vi nok mer godt i vente for de som bruker litt mer mobildata.

- Vi strekker oss stadig lenger for å tilby kundene markedets beste mobilabonnement. Derfor reduserer vi nå prisene og øker datamengden på tre av våre mest populære abonnement, sier administrerende direktør i Komplett Mobil Haakon Dyrnes i en pressemelding.

Abonnementene som endres er:

Dette kommer som et tillegg til det unike tilbudet EU+, som Komplett Mobil lanserte før sommeren. Med EU+ kan kundene bruke mobilen som hjemme i 9 land utenfor EU - USA, Sveits, Serbia, Montenegro, Thailand, Malaysia, Bangladesh, Pakistan og Myanmar.

- Dersom du ønsker å spare penger hver måned på mobilbruken din, bør du ta en kikk på sammenligningstjenesten min, forteller Rune Kaino Nikolaisen fra Gjerrigknark.com. I det lange løp er det store penger å spare - særlig når man tar i betraktning at folk flest fortsett har svindyre abonnement hos Telenor eller Telia, sier Nikolaisen.

Aktuelle saker fra den siste tiden: