Oversikt over "bind":

Få hver 4. pakke bind, tamponger eller truseinnlegg gratis

Få hver 4. pakke bind, tamponger eller truseinnlegg gratis For deg som har Kiwi i nærheten, er det kjekt å bruke rabattkortet som du får i kassen til å få hver fjerde pakke med bind, tamponger eller truseinnlegg gratis. Tipseren Irén minner om at dersom du holder tellingen selv, kan du ta med en dobbeltpakning som den som er gratis. Da blir B & T-avtalen enda gunstigere for deg!

Gratis prøve på Tena for menn - mot urinlekkasje

Gratis prøve på Tena for menn - mot urinlekkasje Sliter du eller noen du kjenner med urinlekkasje og inkontinens i godt voksen alder, bør du bestille en gratis prøve på Tena for menn. Prøven sendes diskret i posten, og du kan velge mellom bind eller bleie.

Få dobbel mengde av damebind

Få dobbel mengde av damebind Gjerrigknarken Sunniva oppfordrer damer som bruker bind til å teste ut et enkelt sparetriks. - De fleste bind er veldig lange og kan med fordel deles i to, i alle fall dersom man ikke har store blødninger, mener hun. Etter hvert som du får erfaringer, vet du vanligvis hvor mye bind du egentlig trenger. Bind er dyrt, og på den måten får du dobbel mengde!