Oversikt over "ved":

Samle drivved til å fyre med

Samle drivved til å fyre med Tipseren Egil Inge fyrer med drivved som han samler i vannkanten. Han har ikke kjøpt ved siden 2002. Kanskje et tips for deg også?

13 gode vaner for å få lavere strømregning

13 gode vaner for å få lavere strømregning Mange er frustrerte over høye strømregninger for tida, og verre skal det dessverre bli i det kommende året. Det er flere gode vaner du bør innprente for å holde strømforbruket så lavt som mulig. Vaner er noe man har over lang tid, ikke bare når du åpner regningen fra strømselskapet, altså!

Få gratis ved til oppvarming

Få gratis ved til oppvarming Det er gode muligheter få gratis ved på Finn.no. Som oftest må du yte noe i tillegg, f.eks. ved å kløyve veden selv. Kanskje du har noen nevekyndige blant familie og venner? For tiden er det mange som tilbyr gratis ved på Finn. Sjekk om det er noen i nærheten av deg!

Få gratis paller og sag opp til ved

Få gratis paller og sag opp til ved Mange bedrifter har stabler med paller på utsiden. Ikke vær engstelig for å spørre om du kan få pallene. Kanskje bedriften uansett skal kaste dem, og da blir jo eieren bare fornøyd hvis du vil ta dem med deg. Sag opp pallene og du har gratis ved!

Et sunt alternativ til tennbriketter

Et sunt alternativ til tennbriketter Når du likevel går tur i skog og mark, noe som forøvrig er en flott gratis aktivitet, så ta med deg en pose, fortrinnsvis gjenbrukstype, og samle bark, kongler, små kvister og lignende. Dette fungerer nemlig flott til opptenning når du fyrer i ovnen!

Slik skaffer du billig/gratis ved

Slik skaffer du billig/gratis ved Statskog tilbyr folk mange steder i landet å hugge ved på statens område. Det er ofte tynning det er snakk om og mange av de norske skogene er begynt å bli overgrodd. For ca. 200-300 kroner får man en favn ved. Det er billig!!