GRATIS MOBILABONNEMENT? Her er mine tips og triks:

Tro det eller ei - det er faktisk noen muligheter! Enkelte mobilselskaper tilbyr nå gratis mobilabonnement til sine kunder (som oftest til barn og ungdom) - men det finnes også noen triks andre kan benytte seg av for å redusere den månedlige mobilregningen til kr 0,-.

Hos hvilke selskaper kan du få gratis mobilabonnement?

Mobilselskapene gir ikke flust av muligheter for oss som ønsker gratis mobilabonnement, men noen smutthull finnes det. Se hvilke mobilselskaper som kan gi gratis mobilabonnement her:

 • PlussMobil

  Nå kan du teste den gunstige mobiltilbyderen PlussMobil i to måneder uten kostnad. PlussMobil har helt lik dekning som Telenor, til en lavere pris. I tillegg får du Fri tale/SMS/MMS, Data rollover og selvsagt ingen bindingstid.

  Til PlussMobil »
 • Talkmore

  Talkmore tilbyr 500 kroner i gratis til å dekke mobilkostnadene dine dersom du klarer å verve andre og de de du verver får også 500 kroner. Er du kontinuerlig flink så vil du fortsette å få 500 kroner per person du verver. Selv har jeg fått 96(!) gratismåneder hvor jeg ikke skal betale noen ting!

  Til Talkmore »
 • Telia

  Som ny kunde av Telia du tegne et abonnement og bruke det i 2 måneder. Velger å si opp innen 60 dager kontakter du dem og sier at du ikke var fornøyd, så får du tilbake månedsavgiften. Dette trikset gjelder alle deres mobilabonnementer utenom kontantkort. Men husk at det bare gjelder nye kunder!

  Til Telia »

Om du skulle komme over noen andre triks eller gratismuligheter, ikke nøl med å gi meg beskjed på epost eller sosiale medier!

Hvilke mobilselskaper tilbyr gratis abonnement til barn og unge?

Gratis mobilabonnement for barn og unge: Enkelte mobilselskaper har fått øynene opp for at voksne ønsker at barn og unge skal ha egen mobiltelefon, men ofte er redde for at mobilregningen skal løpe løpsk. Derfor har mobilselskapene opprettet egne gratisabonnementer for å dekke dette behovet.

ICE

Med gratisabonnementet iceJunior får barn under 13 år et gratis mobilabonnement med 1 GB data og mulighet til å ringe tre valgfrie norske nummer.

Til ICE »

Såvidt meg er bekjent er det per i dag ikke flere mobilselskaper som tilbyr helt gratis abonnement til barn/unge.

Hvilke mobilselskaper tilbyr familieabonnement?

Følgende mobilselskaper tilbyr familieabonnement i en eller annen form. Et familieabonnement vil si at en familie eller hvilken som helst annen gruppe får lavere priser på sine mobilabonnement hvis alle bestiller fra samme mobilselskap.

Om du vil lese detaljert om fordelene og ulempene ved tilbudene til de ulike tilbyderne kan du besøke min side for sammenligning av familieabonnement.

Hvilke strømselskaper tilbyr mobilabonnement?

De siste årene har det vært en trend at ulike strømtilbydere også tilbyr mobilabonnement til gunstige priser til egne kunder, men også til andre. Under følger en liste med alle strømselskaper med mobilabonnement:

Om du vil lese mer om denne muligheten, ta en titt på denne artikkelen.

Er du ute etter billigst mulig mobilabonnement over tid?

For å få et billigst mulig mobilabonnement over lengre tid er det viktig å velge et mobilselskap og et abonnement som er tilpasset ditt forbruk. Mobilselskapene oppdaterer prisene og hvor mye data, ringetid osv som er inkludert nesten hver eneste måned - så det er viktig å følge med.

Bruk gjerne følgende oversikt og sammenligningstjeneste over hvilke mobilabonnement som er billigst basert på ditt eget forbruk og preferanser.

Alle mobilselskaper i Norge - komplett oversikt:

Under finner du lenke til en oppdatert liste med alle mobilselskaper og mobiloperatører som selger mobilabonnement til privatpersoner i Norge.

Vil du se detaljene om abonnementene til hver enkelt operatør kan du trykke deg videre inn sammenligningssiden min for mobilabonnement.