Underholdning

Her finner du tjenester som er dedikert til å underholde og aktivere deg.
  • Utvalgte
  • Nyeste
Skjul detaljer
Prøv Fabel og lytt til lydbøker helt gratis i 4 uker
Liker du å lytte til lydbøker, kan du prøve tilbyderen Fabel helt gratis i fire uker. Enkelt å avmelde seg i etterkant av gratisperioden, men husk å gjøre det før betalperioden starter - om du ikke ønsker å fortsette da.
Gratis fiske for de yngste
Stadig færre forsøker å oppleve fiskelykken, men det er ingenting i veien for å finne frem fiskestangen og prøve lykken. Visste du at det er gratis for barn under 16 år og til og med for alle under 20 år hos Statskog?
Se reality show fra USA gratis i en måned
Er du glad i TV-sendinger som Keeping Up with the Kardashians, Real Housewives og slikt og vil se dem samme dag som de kommer på amerikansk fjernsyn, kan du prøve strømmetjenesten Hayu gratis i en måned.
Leie film fra SF Anytime
Istedenfor å betale abonnement måned for måned for å se på filmer, kan du kanskje like gjerne leie enkeltfilmer? Du finner tusenvis av filmer hos SF Anytime, prisen per film varierer.
Telia åpner for ubegrenset musikkstrømming i EU og EØS
Fra og med 12. juni inkluderer Telia ubegrenset musikkstrømming i flere av sine Smart-abonnement. Tilbudet innebærer at kunder nå får strømme musikk både i Norge og på reise i EU/EØS uten å bruke noe av den inkluderte datakvoten.
Lytt gratis til romanserien Lukas av Elin Haganæs på Youtube
Forfatteren ELin Haganæs leser sin egen roman 'Lukas' på Youtube og du kan lytte til den helt gratis. Sjekk om boken er noe for deg ved å lytte til de første kapitlene som nå ligger tilgjengelig.
Få gratis Ello-invite
Du har kanskje hørt om det nye sosiale nettverket Ello? Dersom du vil prøve et nettverk uten reklame og hvor du kan være anonym hvis du vil, kan du få invitasjon til å bli medlem ved å klikke på besøkslenken nedenfor. Ello er nemlig enn så lenge kun tilgjengelig for dem som blir invitert.
NRK julekalender 2013: Jul i Svingen
Dersom du har fulgt Gjerrigknarken i flere år, vet du at jeg elsker julekalendere: både på TV og på internett. Selv om ungene mine er blitt store, gleder vi oss allerede til NRK sin julekalender i desember 2013 - Jul i Svingen.
Amazon.com gir deg gratis e-bøker på engelsk til Kindle
Amazon har mange gratis e-bøker til deg som bruker Kindle. De har både klassikere og nyere litteratur.
Hva skjer når Gjerrigknark.com runder 100 000 tilhengere på Facebook?
Gjerrigknarken liker å være godt forberedt. Snart (?) når vi 100K tilhengere på vår Facebookside, og du kan komme med forslag til hva vi bør gjøre for å markere jubileet. Skriv ditt forslag i kommentarfeltet nedenfor!
Spotify Premium i 30 dager helt gratis!
Har du fortsatt til gode å prøve Spotify? Da er det vel på tide: Registrer deg og prøv Spotify Premium i 30 dager helt gratis. Hør på din favorittmusikk uansett hvor du er. Med Spotify Premium kan du laste ned din musikk til telefonen og høre på den om og om igjen uten engang å tenke på å bruke penger på Internett på din telefon. Abonnement koster til vanlig 99 kr per måned, og du kan når som helst avslutte prøveperioden.
Bli medlem i LEGO Club
Har du barn som er glade i LEGO, er det kjekt for dem å være medlem i LEGO Club - helt gratis. Du får med jevne mellomrom et magasin fullt av LEGO nyheter, morsomme eventyr, spill, oppgaver og gåter, byggeutfordringer og Cool Creations bygd av LEGO fans! I tillegg får du invitasjoner til spesielle byggearrangementer og eksklusive møter!
Stream Robbie Williams nye album gratis
Her kan du streame Robbie Williams nye album «Take The Crown» gratis. Perfekt for de som har sansen for Robbie slik som Gjerrigknarken :)
Last ned Garbage sin nye sang gratis
Legger du igjen epostadressen din får du laste ned bandet Garbage sin nyeste sang, «Blood for poppies» gratis.
Streken
Husker du den italienske Streken fra fjernsynet på 70- og 80-tallet? Da tenker jeg du blir glad for å høre at du igjen kan slappe av litt med litt latter og moro innimellom med en rekke Streken-klipp fra Dagbladets web-TV.
Gratis engelske e-bøker
Hos ebooktakeaway gir de deg tilgang til å laste ned og lese bøker av en rekke eldre engelske forfattere, og noen andre. Mange av bøkene er regnet som klassikere så det kan kanskje være interessant å ta en titt. Bøkene kan lastes ned som PDF, HTML eller text ebook format.
Telenor OnlineTV med 3 gratis filmer
Visste du at du på en enkel måte kan registrere deg hos Telenors OnlineTV og nyte 3 gratis filmer helt gratis - uten å være kunde hos Telenor? OnlineTV spanderer tre leiefilmer og du kan velge fritt blant mer enn 3000 filmer.
Gratis progrock!
På denne siden kan man lytte til og oppdage et stort antall band og artister som kommer inn under sjangeren progrock. Band som Yes, King Crimson, Genesis, Dream Theater osv. er representert i tillegg til et firesifret antall andre band. For hvert band finnes det også en profil der man kan lese biografi, diskografi med rating av utgivelsene og reviews. Absolutt noe man burde ta en nærmere titt på!
Lytt og last ned gratissanger med Jamendo!
På Jamendo.com kan man laste ned eller lytte til sanger som forskjellige artister har lagt ut. Artistene er undelagt såkalte Creative Commons lisenser som gir de muligheten til å gi bort musikken sin gratis, men samtidig beholde rettighetene. Derfor er dette 100% lovlig og enda bedre, 100% gratis! Ta en tur innom i dag og finn ny og spennende musikk!
Last ned TV-serie episode
På denne siden kan man laste ned første episode av serien Pioneer One helt gratis!
TV-programmer fra NRK
På denne siden kan man laste ned noen av NRK sine TV-programmer helt gratis! Det eneste det krever er at man har en bit-torrent klient, siden filene er lagt ut som torrent filer. De står forklaring på siden hvordan man skal gjøre det, hvis man måtte lure på dette.
Gratis streaming av Viasat 4-serier
Her kan man streame tv-serier som har gått på Viasat 4. Nye episoder blir lagt ut så snart de har blitt vist på TV.
Ferske morsomme vidoer - hver dag!
På denne siden er det noen som har lett frem morsomme, kule og underholdene bilder og videoer fra nettet. Siden oppdateres hver dag, og det er selvsagt helt gratis!
Se første episode av Linni gratis
Se første episode av «Linni» gratis. Serien går egentlig på BLISS, og det må man betale ekstra for. Serien er en slags reality/dokumentar om Linni Meister.
Voddler - hundrevis av gratis filmer å se
Noe kanskje ikke alle vet er at Voddler nå er fri for alle. I deres kategori for gratis filmer finnes det flere hundre en kan å se. Takk til Monica for tipset!
Gratis DVD med Radiohead
Bandet Radiohead er nok definitivt mer gavmilde enn alle de norske artistene som trekker seg ut fra Spotify fordi de ikke får nok penger. Radiohead lar deg laste ned en hel DVD med konsertopptak fra Praha. Herlig!
Last inn flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.