Underholdning

Her finner du tjenester som er dedikert til å underholde deg.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Se alle 26 sesongene av South Park gratis på Pluto TV
Pluto TV fortsetter å gi nordmenn mye underholdning – uten at du trenger å betale. Nå kan du se alle de 26 sesongene av South Park gratis på kanalen.
Pluto TV - gratis strømmetjeneste med filmer, serier og sport
Er du glad i filmer, serier og sport, men vil ikke betale? Pluto TV er en gratis strømmetjeneste som baserer seg på reklame. Det er gode nyheter for oss som vil spare noen kroner, men likevel se på eller strømme tv-serier og filmer!
Prøv Fabel og lytt til lydbøker helt gratis i 4 uker
Liker du å lytte til lydbøker, kan du prøve tilbyderen Fabel helt gratis i fire uker. Enkelt å avmelde seg i etterkant av gratisperioden, men husk å gjøre det før betalperioden starter - om du ikke ønsker å fortsette da.
Få 15% rabatt på strømmetjenesten Disney+
Er du klar for god underholdning med historier fra Disney, Pixar, Marvel m.fl.? Disney+ gir deg 15% rabatt på årsabonnement (12 mnd til prisen av 10), men du kan også nøye deg med månedsabonnement til 89 kr.
SPARETIPS: Spar 34% på HBO MAX med et årlig abonnement
Om du ønsker å abonnere på HBO MAX kan du gjennom å tegne et årsabonnement spare 34% sammenlignet med å betale måned for måned. Smart måte for å sørge for at du får abonnementet billigere om du likevel bruker denne streaming-tjenesten jevnlig over hele året.
Stream og se amerikanske reality-serier gratis samme dag som de går på luften i USA
Gjennom appen hayu. kan du få direkte tilgang til streams av amerikanske reality-serier samme dag som de går på luften i USA uten å måtte vente på trege norske TV-kanaler. Du får gratis tilgang i 7 dager.
Gratis fiske for de yngste
Stadig færre forsøker å oppleve fiskelykken, men det er ingenting i veien for å finne frem fiskestangen og prøve lykken. Visste du at det er gratis for barn under 16 år og til og med for alle under 20 år hos Statskog?
Lytt gratis til romanserien Lukas av Elin Haganæs på Youtube
Forfatteren ELin Haganæs leser sin egen roman 'Lukas' på Youtube og du kan lytte til den helt gratis. Sjekk om boken er noe for deg ved å lytte til de første kapitlene som nå ligger tilgjengelig.
Få gratis Ello-invite
Du har kanskje hørt om det nye sosiale nettverket Ello? Dersom du vil prøve et nettverk uten reklame og hvor du kan være anonym hvis du vil, kan du få invitasjon til å bli medlem ved å klikke på besøkslenken nedenfor. Ello er nemlig enn så lenge kun tilgjengelig for dem som blir invitert.
NRK julekalender 2013: Jul i Svingen
Dersom du har fulgt Gjerrigknarken i flere år, vet du at jeg elsker julekalendere: både på TV og på internett. Selv om ungene mine er blitt store, gleder vi oss allerede til NRK sin julekalender i desember 2013 - Jul i Svingen.
Amazon.com gir deg gratis e-bøker på engelsk til Kindle
Amazon har mange gratis e-bøker til deg som bruker Kindle. De har både klassikere og nyere litteratur.
Hva skjer når Gjerrigknark.com runder 100 000 tilhengere på Facebook?
Gjerrigknarken liker å være godt forberedt. Snart (?) når vi 100K tilhengere på vår Facebookside, og du kan komme med forslag til hva vi bør gjøre for å markere jubileet. Skriv ditt forslag i kommentarfeltet nedenfor!
Spotify Premium i 30 dager helt gratis!
Har du fortsatt til gode å prøve Spotify? Da er det vel på tide: Registrer deg og prøv Spotify Premium i 30 dager helt gratis. Hør på din favorittmusikk uansett hvor du er. Med Spotify Premium kan du laste ned din musikk til telefonen og høre på den om og om igjen uten engang å tenke på å bruke penger på Internett på din telefon. Abonnement koster til vanlig 99 kr per måned, og du kan når som helst avslutte prøveperioden.
Bli medlem i LEGO Club
Har du barn som er glade i LEGO, er det kjekt for dem å være medlem i LEGO Club - helt gratis. Du får med jevne mellomrom et magasin fullt av LEGO nyheter, morsomme eventyr, spill, oppgaver og gåter, byggeutfordringer og Cool Creations bygd av LEGO fans! I tillegg får du invitasjoner til spesielle byggearrangementer og eksklusive møter!
Stream Robbie Williams nye album gratis
Her kan du streame Robbie Williams nye album «Take The Crown» gratis. Perfekt for de som har sansen for Robbie slik som Gjerrigknarken :)
Last ned Garbage sin nye sang gratis
Legger du igjen epostadressen din får du laste ned bandet Garbage sin nyeste sang, «Blood for poppies» gratis.
Streken
Husker du den italienske Streken fra fjernsynet på 70- og 80-tallet? Da tenker jeg du blir glad for å høre at du igjen kan slappe av litt med litt latter og moro innimellom med en rekke Streken-klipp fra Dagbladets web-TV.
Gratis engelske e-bøker
Hos ebooktakeaway gir de deg tilgang til å laste ned og lese bøker av en rekke eldre engelske forfattere, og noen andre. Mange av bøkene er regnet som klassikere så det kan kanskje være interessant å ta en titt. Bøkene kan lastes ned som PDF, HTML eller text ebook format.
Telenor OnlineTV med 3 gratis filmer
Visste du at du på en enkel måte kan registrere deg hos Telenors OnlineTV og nyte 3 gratis filmer helt gratis - uten å være kunde hos Telenor? OnlineTV spanderer tre leiefilmer og du kan velge fritt blant mer enn 3000 filmer.
Gratis progrock!
På denne siden kan man lytte til og oppdage et stort antall band og artister som kommer inn under sjangeren progrock. Band som Yes, King Crimson, Genesis, Dream Theater osv. er representert i tillegg til et firesifret antall andre band. For hvert band finnes det også en profil der man kan lese biografi, diskografi med rating av utgivelsene og reviews. Absolutt noe man burde ta en nærmere titt på!
Lytt og last ned gratissanger med Jamendo!
På Jamendo.com kan man laste ned eller lytte til sanger som forskjellige artister har lagt ut. Artistene er undelagt såkalte Creative Commons lisenser som gir de muligheten til å gi bort musikken sin gratis, men samtidig beholde rettighetene. Derfor er dette 100% lovlig og enda bedre, 100% gratis! Ta en tur innom i dag og finn ny og spennende musikk!
TV-programmer fra NRK
På denne siden kan man laste ned noen av NRK sine TV-programmer helt gratis! Det eneste det krever er at man har en bit-torrent klient, siden filene er lagt ut som torrent filer. De står forklaring på siden hvordan man skal gjøre det, hvis man måtte lure på dette.
Ferske morsomme vidoer - hver dag!
På denne siden er det noen som har lett frem morsomme, kule og underholdene bilder og videoer fra nettet. Siden oppdateres hver dag, og det er selvsagt helt gratis!
Voddler - hundrevis av gratis filmer å se
Noe kanskje ikke alle vet er at Voddler nå er fri for alle. I deres kategori for gratis filmer finnes det flere hundre en kan å se. Takk til Monica for tipset!
Gratis DVD med Radiohead
Bandet Radiohead er nok definitivt mer gavmilde enn alle de norske artistene som trekker seg ut fra Spotify fordi de ikke får nok penger. Radiohead lar deg laste ned en hel DVD med konsertopptak fra Praha. Herlig!
Morsomme TV-reklamer
For morsomme reklamer, reklamefilmer, tv-reklamer - you name it - anbefaler vi siden Reklamefilmer.com. De har både nye reklamer og et fyldig arkiv med reklamer som var på TV for en stund siden.
Voddler - gratis film
Voddler er en streaming-tjeneste som ligner Spotify, bare med film isteden for musikk. Masse gratis filmer i alle kategorier, og noen betalfilmer. Betal filmene koster bare fra 19-37 kroner, og man får ha dem i 24 timer. Registrering er nå frigitt og svært enkelt.
Last ned Second Grace, gratis!
Magnus Eliassen er en Nordnorsk artist som mener at piratkopiering av albumer ikke er så farlig. Derfor har han selv lagt ut debut-skiva si gratis til nedlastning på magnuseliassen.com Plata kan lasted ned som torrent eller i en zip-mappe.
Gratis bok: "Grågud og kvitekrist"
Her kan du laste ned PDF-versjonen av Jahn-Arill Skogholts roman «Grågud og kvitekrist». Boka kom opprinnelig ut på Orkana forlag i 1999 og omhandler trælen Bjore som er født av høvdingslekt. På 15-årsdagen får han brått friheten tilbake.
Gratis sang fra Jaa9 & OnklP
Det er snart jul og MSN tilbyr deg en førjulsgave i form av en nyinnspilling av Jaa9 & OnklP-hiten «Blog». Jaa9 & OnklP. Du kan altså laste den ned helt gratis på MSN sine sider!
Gratis Jackass og Wildboyz episoder
Her kan du helt lovlig og gratis finne fulle episoder og klipp av Jackass og Wildboyz, kjent fra MTV.
Gratis Nitro Circus episoder
Her kan du se alle Nitro Circus episodene fra MTV gratis og uten reklame. Serien er sentrert rundt freestyle motocross utøver Travis Pastrana og hans venner.
Gratis nedlasting av ny plate med Pogo pops
Gratis nedlasting av den nye platen til bergensbandet Pogo Pops fra deres hjemmeside.
Bokhylla.no - Norske bøker på nett
Nasjonalbibliotekets tjeneste, Bokhylla.no, har lagt over ti tusen norske bøker tilgjengelige på internett i fulltekst. Samlingen utvides kontinuerlig, og du kan laste ned gratis lesestoff.
Jango
Jango er en musikktjeneste som automatisk streamer musikk fra favorittartisten din samt liknende musikk. Ingen nedlasting er nødvendig.
Gratis sang fra Datarock: Give It Up
Fra dette nettstedet kan du laste ned sangen "Give It Up" med Datarock (Kissy Sell Out Mix) i MP3 format.
Bibelen som gratis lydbok på norsk
Fra fribibel.org kan du laste ned bibelen som lydbok i høy kvalitet, på norsk, gratis og i MP3 format. Alle bibelens bøker er enda ikke tilgjengelig, men det jobbes kontinuerlig med å utvide utvalget.
Spotify - gratis streaming av musikk
Spotify er en gratis tjeneste som tilbyr streaming av musikk gratis og lovlig fra alle de store plateselskapene. Du kan søke etter nye og gamle sanger og du får høre dem på direkten. Gratisversjonen har reklame med jevne mellomrom.
Gratis Premier League
Lei av å ikke få med deg hva som skjer i Premier League og hvordan ditt engelske favorittlag gjør det? Nå kan du få med deg Engelsk fotball på direkten gjennom BBCs sendinger fra Premier League. Alt helt gratis gjennom en nettjeneste fra NRK.
Last ned Gatas Parlament sanger gratis
Gatas Parlament har flere av sangene fra sine tidligere album fritt tilgjengelig for nedlasting på sin hjemmeside. Dessuten ryktes det at de på egenhånd har publisert sisteskiva «Kidsa har alltid rett» og en DVD med video til alle låtene på thepiratebay.
Alle MTV musikkvideoer gratis
MTV slår på stortromma og legger ut alle sine musikkvideoer gratis tilgjengelig. Så nå kan du se dine favorittvidoer lovlig fra denne tjenesten.
Dikt og noveller fra Fredrik Hossman
Her kan du laste ned diktopplesninger og noveller fra Fredrik Hossmann.
Felix
Felix er en artig ny norsk stripe som blir tegnet av 15 år gamle Alex. Stripen blir kun publisert i den lokale Sandnes-avisa - sandnesavisen - på papir og på nett. Merk deg at avisen er gratis også på PAPIR.
Barnesanger og historier
En nettside med kjente sanger, eventyr og rim og regler for barn.
Last.fm
Last.fm er et nettsamfunn og en nettradio. Tjenesten bygger en detaljert profil utfra musikken brukerene lytter til og kan anbefale artister som ligner. Det er et fint sted å oppdage ny musikk eller finne andre med samme musikksmak.
Deezer
Deezer er en gratis musikkdatabase der du kan høre på hundretusenvis av sanger online!
Gratis sommerhit
NRK mP3 gir ut sommerlåt! I sann mP3-tradisjon har programlederne Helge Bull-Engelstad, Bjørn Sture Aas og Heidi Gjestad gått i studio og sunget inn en, til nå, hemmeligstemplet sommerlåt som blir å høre på kanalen gjennom hele sommeren. Last ned mP3s "Sommerfri" ved å følge lenken.
Gratis lydbøker
Her kan du laste ned gratis lydbøker. Bøkene er lest inn av frivillige og er altså ikke de «offisielle» lydbøkene. I skrivende stund finnes er det over 1500 titler, blant dem store klassikere.
Star Wreck: In the Pirkinning
Star Wreck: In the Pirkinning er en science fiction parodi fra Finland. Filmen som er av vanlig spillefilmlengde er tilgjengelig for fri nedlasting.
Gratis sang fra Sigur Rós
Her får du sangen "Gobbledigook " gratis fra den islandske bandet Sigur Rós. Sangen er det første sporet på deres nye album.
Takkskalduha.com
"Takk skal du ha" er et nytt og gratis humorkonsept. De håper å kunne teste konseptet på et ungt publikum for å finne ut hva som funker og ikke. Ta en titt i dag.
Mobyc.no
Mobyc er et nettsted der man kan legge inn bilder, anmeldelser og blogge. Vises noe av innholdet fra profilen din på "Bling Bling" sendingene som går på tv2Zebra eller på nettsendingene, får du poeng som kan løses inn i fine premier. Med andre ord gratis ting om man er litt aktiv.
Gratis Nine Inch Nails album
Her kan du laste ned Nine Inch Nails albumet "The Slip" helt gratis fra nin.com. Du kan velge mellom en haug ulike formater: MP3, FLAC eller M4A tapsløst i CD kvalitet.
Smootown
Smootown er et nettsamfunn for kristen ungdom og er ment å være et fellesskap med kristne ungdommer andre steder i landet og et nettsted som utruster og inspirerer deg som kristen ungdom.
Wordpress
Et annet sted man kan publisere sine tanker via blogging. Enkelt å bruke og masse bra lesestoff fra hele verden.
Meemix-internettradio
På denne siden med friske farger kan du skrive inn en sang du liker. Tjenesten finner så automatisk sanger som likner.
RadioPrime Halden
RadioPrime Halden er en søsterkanal til Radio Prime i Strømstad, og startet med egne sendinger i november 2005. Det er distriktets eneste lokalradiokanal. De tar pulsen på Halden og omegn hver dag, og gir deg musikk, nyheter, sport og kultur.
Gratis South Park episoder
På denne siden kan du se alle South Park episodene GRATIS! South Park er en amerikansk animasjonsserie laget av Matt Stone og Trey Parker. Serien, som i USA har gått på Comedy Central siden 1997, følger fire åtteåringer: Eric Cartman, Kyle Broflovski, Stan Marsh og Kenny McCormick i den lille fjellbyen South Park.
Steal this film I
Fikk du ikke med deg første del av denne dokumentaren om piratvirksomhet? Da kan du laste den ned i full DVD kvalitet herifra, eller eventuelt i Ipod format om du ønsker det.
Steal This Film II
Steal This Film II er en dokumentarfilm om fildeling og hvordan dette påvirker samfunndet. Det oppfordres til at filmen lastes ned gratis ved hjelp av en torrent klient.
Treigt.net sin vitsedatabase
Stor database med kategorisorterte vitser. Alle barna, barn, blondine, doktor, groviser, på kanten, kelner, svenske m.m.
Neradio.se
Svensk nettradio med fokus på trance, dance og techno. Delt i 3 ulike kanaler: DJ'er live, jukebox og internasjonal. Samtidig avholdes det med jevne mellomrom småkonkurranser hvor man kan vinne diverse.
Last ned religiøse bøker gratis
Fra denne amerikanske siden kan du laste ned forskjellige bøker online i PDF format. De fleste av bøkene har et religiøst utgangspunkt og en religiøs undertone.
Gratis lydbøker fra HarperCollins
Per mars 2008 ligger Paulo Coelhos siste bok «Heksen fra Portobello» ute til gratis forlystelse, sammen med en kokebok, en bok om baseballaget New York Giants av Roger Director, en guide til de amerikanske presidentkandidatene av Mark Halperin og en barnebok.
Kryssordside
Brukhodet.no er en grei side for de som liker å løse kryssord eller andre hjernetrimsoppgaver. Hvis man er heldig og vinner, får man en premie.
Filmsnutter
Last opp videoer og/eller se hva andre har lastet opp. Her finner du alt fra filmtrailere til videoblogg. I tillegg har de regelmessige konkurranser med DVD'er som premie.
Gruble
Gruble.net er en av Norges største hjernetrim-side. Med spørsmål, mattetrening, quiz og mye annet.
Gratis Donaldstripe hver dag
Du kan se tegnestriper gratis på www.donald.no. Det er en ny stripe hver dag, men du kan også se gårdsdagens stripe for det! Veldig bra for Donald Duck fans, det står masse om Andeby, det er forum der og spill, tester og mye, mye mer.
Animasjonsprogram!
Her kan du animere dine egne videoer med strekmann og figurer du lager selv! Artig og gøy når du ikke har noe annet å gjøre! Du er bare én gratis nedlastning fra å bli den nye strekmann-animatøren!
Aktivitetsvenner.no
En nettside som er gratis og som fokuserer på å få nye venner til aktiviteter som sport, hobby, fritid, reiser, bransjer og studier. Dette er et ganske unikt nettsamfunn på grunn av dette fokuset og det må understrekes at det IKKE er en dating-tjeneste.
VG Snutter
Det er en norsk side du kan laste opp filmer og selvfølgelig se andre filmer som andre har lastet opp! Noe alla youtube men med norsk innhold.
Blogthings - en rekke tester og annet morsomt!
Hos Blogthings finner du en rekke tester du kan legge ut på din blogg eller Facebook o.l. Kunne du tenke deg å finne ut hvor irsk du er? Om du er Democrat eller Republican? Hvilken farge blå du er? Hva slags type øl du er? Blogthings gir deg morsomme svar på disse spørsmålene, og mange andre! Ta en titt i dag. Du blir fort hekta.
Jobby
Jobby er en nettby hvor du kan bygge ditt eget hus og kjøpe møbler og utstyr til det, tjene penger eller låne penger i banken og gjøre forskjellige aktiviteter og andre morsomme ting. Passer glimrende for barn, men kan også være gøy for andre!
Les "M" gratis!
Dette er tegneserien "M" av Mads Eriksen. En superb og ekstremt morsom tegneserie, som du kan lese helt gratis! Nye striper hver dag. I tillegg til dette, er det masse flott og morsomt på siden.
Blogger
En blogg er et brukervennlig nettsted der du raskt kan publisere tanker og samhandle med andre, m.m. Hos Blogger.com er dette helt GRATIS. Blogger er nå kjøpt opp av Google, som hjelper dem med å tilby en helt fantastisk god brukervennlighet. Ta en rask kikk, og opprett bloggen din nå!
Facebook
For å prøve å være litt med i tiden, føler vi i Gjerrigknark det som riktig å legge ut en link til det nye fenomenet; Facebook! 90% av våre lesere kjenner sikkert til denne nyheten, men for dere resterende er det absolutt å anbefale! Finn morsomme fest-bilder av deg selv i fotoalbum hos dine beste venner. Meld deg inn i grupper du føler tilhørighet til. Hold kontakter med gamle bekjente. Facebook kan brukes til så mangt. Men det beste av alt, er at det er gratis å registrere seg og bruke det...
Radio Festival
Nettstasjonen Radio Festival spiller musikken fra settlistene til Roskilde-artistene, uten avbrudd døgnet rundt! De konsentrerer seg om de største navnene, men vil likevel favne så bredt at lytterne kanskje oppdager nye artister de ønsker å oppleve på festivalen. Dette er et gratis- og godt tilbud for enhver som skal på Roskilde, eller bare en som er glad i god og variert musikk.
Biip.no Nettsamfunn
Biip.no Nettsamfunn er Norges største nettsamfunn for unge voksne. I perioden juni 2005 til januar 2007 fikk Biip.no over 280.000 medlemmer, som alle kan opprette sin egen profil og blogg, dele bilder, chatte i et av de mange chat-rommene og søke etter en ny venn, flørt eller kjæreste. På Biip.no kan du også spille spill, lese nyheter, bruke MSN Blockchecker og sende gratis SMS!
Gratis kino i Oslo!
Kinoteket er en tjeneste som tilbyr filmvisning i små digitale kinoer i biblioteket. På hovedbiblioteket kan du se film både i sofakroken i resepsjonen og i en egen liten kinosal. Det er også kinotek på Grünerløkka filial, Majorstuen filial og Oppsal filial. Filmvisningene er sponset, og derfor helt GRATIS! Les mer her...
Radio NRJ - Hit music only
Radio NRJ, også kjent som Energy, er en enorm leverandør av det nyeste innen hitmusikkens verden. Det har også blitt et av Norges ledende kommersielle radionettverk med en ukentlig oppslutning på 275.000 lyttere. På hjemmesiden deres kan du GRATIS lytte til musikkanalen, og de driver også med mange fete konkurranser.
For alle South Park fans!
Muligens den beste South Park-siden som finnes på nett. Den har det meste samlet på ett sted. Det finnes ikke streaming på siden, men nedlastbare torrent-filer.
Få deg en god latter!
HumorLib.no er et nettsted dedikert til morsomme ting på nettet. Du kan gi karakter på videoklippene bildene. Siden er godt oppdatert! Selvfølgelig er den også helt gratis, men det er dog en del reklame på den...
Humorkongen
Nettportalen har en egen humorside med ca. 400 humorbilder, over 100 vitser og et stort antall filmer du kan se - selvfølgelig helt gratis! Få deg en god latter i dag ;-D
ShoutCast
Hos ShoutCast kan du søke mellom tusenvis av radiokanalen - og lytte til den som måtte passe deg best! Bak dette prosjektet står det kjente Nullsoft (Winamp), og dette er da en gratis tjeneste fra dem.
Google Video
Google sitt videoarkiv øker for hver dag som går. Nå kan du også bruke søkemotoren til å søke gjennom filer på YouTube! Dette ser ut til å bli (nok en) suksess fra Google sin side, og er allerede regnet som den beste søkemotoren for videosnutter på nett.
Nettby
Nettby er Norges største nettsamfunn hvis en ikke regner med Facebook. Bli med på morroa i dag.
Gratis tegneserier
På denne siden finner du tegneserier; helt gratis! I tillegg til dette, kan du lage den egen terneserie, og pusblisere denne på siden.
PlayStation 3 - Blogg
Nå kan du besøke en norsk blogg om Playstation 3! Meget populær side for enhver som er intresert i PS3. Alltid oppdatert med det siste om PS3. Det var disse gutta som var ute og tilbød "sivile" å prøve PS3 før lanseringen - f.eks i Bergen!
Din kunst - på nettet!
Deviantart er et GRATIS konsept hvor du kan promotere deg selv som maler, tegner, designer, fotograf m.m. Sidene inneholder i tillegg enorme mengder med (og til tider nydelige) kunstverk, lagt ut av privatpersoner som deg selv. Opprett konto i dag og start publiseringen! Folk kommenterer gjerne verkene, og legger kanskje DITT verk til som en av deres favoritt? =)
Bolt .
Bolt er en side hvor du kan søke etter alle type filmer og vieosnutter. Veldig bra utvalg, helt supert hvis du skal leite deg fram til en eller annen musikkvideo.
Finn Harald Røed
Finn Harald Røed er en norsk komponist og musiker som de siste årene har gjort det meste av både sin gamle og nye musikk gratis tilgjengelig på Internett. Musikkstilen er pop-rock med syntetisk krydder. Her kan du laste ned både individuelle sanger og komplette album med CD-cover, GRATIS!
Metacafe
Hos Metacafe finner du en menge morsomme filmsnutter! Noe á la Google Video, men her er det mer fokus på å presentere humoren.
Blogging fra VG
Er du interessert i blogging? VG tilbyr gratis blogg det er enkelt å komme i gang med.
Youtube
På youtube finner du et rikt utvalg av videoer av alle slags sjangerer, deriblant i de nyeste musikkvideoene.
DI.FM - Gratis nettradio
Elektronisk dance musikk. Alt fra progressive house til classic jazz. Abselutt verdt en titt!
Godteposen - bokserie for barn
Fire av bøkene i den populære Godteposeserien kan lastes ned som PDF filer. Denne bokserien byr på historier som er spesiallaget for opplesning og er skrevet av Martin Nygaard som selv er far til to barn.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.