Underholdning: Lydbøker og podcast

Glad i en god bok, men ikke så glad i å lese? Interessert i å finne gode podcasts? Du finner gode alternativer her!
  • Nyeste
Skjul detaljer
Prøv Fabel og lytt til lydbøker helt gratis i 4 uker
Liker du å lytte til lydbøker, kan du prøve tilbyderen Fabel helt gratis i fire uker. Enkelt å avmelde seg i etterkant av gratisperioden, men husk å gjøre det før betalperioden starter - om du ikke ønsker å fortsette da.
Lytt gratis til romanserien Lukas av Elin Haganæs på Youtube
Forfatteren ELin Haganæs leser sin egen roman 'Lukas' på Youtube og du kan lytte til den helt gratis. Sjekk om boken er noe for deg ved å lytte til de første kapitlene som nå ligger tilgjengelig.
Bibelen som gratis lydbok på norsk
Fra fribibel.org kan du laste ned bibelen som lydbok i høy kvalitet, på norsk, gratis og i MP3 format. Alle bibelens bøker er enda ikke tilgjengelig, men det jobbes kontinuerlig med å utvide utvalget.
Dikt og noveller fra Fredrik Hossman
Her kan du laste ned diktopplesninger og noveller fra Fredrik Hossmann.
Gratis lydbøker
Her kan du laste ned gratis lydbøker. Bøkene er lest inn av frivillige og er altså ikke de «offisielle» lydbøkene. I skrivende stund finnes er det over 1500 titler, blant dem store klassikere.
Gratis lydbøker fra HarperCollins
Per mars 2008 ligger Paulo Coelhos siste bok «Heksen fra Portobello» ute til gratis forlystelse, sammen med en kokebok, en bok om baseballaget New York Giants av Roger Director, en guide til de amerikanske presidentkandidatene av Mark Halperin og en barnebok.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.