Rabattkoder & kuponger: Klær og sko

Her finner du rabatter og rabattkoder til kles- og motebutikker på nett og i den virkelige verden. Her er det mye å spare for den prisbevisste gjerrigknark.
  • Utvalgte
  • Nyeste
  • Siste sjanse
👁 Vis detaljer
Meld deg inn i kundeklubben til Hennes & Mauritz, samle poeng og få rabatter
Melder du deg inn i kundeklubben til Hennes & Mauritz, får du en kupong til bursdagen som gir deg 25% rabatt på valgfri vare i nettbutikk eller fysisk filial. I tillegg samler du poeng ved kjøp og får andre rabatter - eksklusivt for medlemmer av H&M Club.
Zaful.com - få rabattkoder til kjøp av klær til ungdom, dame og herre
Mange kjøper dingser og småting fra billige, utenlandske nettbutikker, men du kan også gjøre kupp på klær til både ungdom, dame og herre. Sjekk Zaful og bruk rabattkodene for å gjøre dealen enda billigere. Nyerabattkoder har oppdaterte rabattkoder for Zaful.
Stayhard.no for moteinteresserte menn - rabattkoder
Stayhard er en nettbutikk for moteinteresserte menn som tilbyr klær fra over 200 forskjellige merker. Her er oversikten over forskjellige rabattkoder du kan bruke.
Få verdikupong verdt 200 kroner hos Match
Melder du deg inn i kundeklubben til Match, får du en verdikupong verdt 200 kroner som du kan bruke når du handler for mer enn 500 kroner. Dermed blir det straks litt mer lønnsommere!
Bli medlem i kundeklubben til Lindex og samle bonuspoeng
Dersom du pleier å handle varer hos Lindex, lønner det seg å være medlem i kundeklubben deres. Du får ett poeng for hver krone du handler for. I følge vilkårene får du 5% rabatt på dine kjøp - oppsamlet i bonus en gang i måneden.
Få 15% rabatt hos Superkul.no når du har bursdag
Dersom du registrerer deg gratis hos Superkul.no, får du 15% rabatt når du har bursdag. Rabattkoden er gyldig i ca. en uke, og du får den et par dager før bursdagen din. Like greit å registrere seg med en gang, uansett om du har bursdag nå eller senere.
Bli medlem i Triumph Red Club og få rabatter
Sverger du til Triumph når du skal handle undertøy og andre klær, bør du absolutt være medlem i Red Club som gir deg rabatter ved kjøp av varer. For hver 1 krone du handler for, får du 1 poeng. 2000 poeng utløser 50 % på kjøp opp til 2000 kr før rabatt. Du tjener poeng på alle kjøp.
50 kr i velkomstgave hos Kappahl
Ved å laste ned Kappahl sin mobilapp, får man 1 000 bonuspoeng i velkomstgave, som deretter gjøres om til en verdikupong på 50 kr som kan brukes neste gang man handler på Kappahl. I tillegg er det jo kjekt å få 5% rabatt på alt du handler i disse butikkene.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.