Rabattkoder & kuponger: Diverse

Her finner du rabattkoder som ikke passer inn i noen av de andre kategoriene.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Få 25% rabatt på et helt kjøp i Glitter-butikk eller på nett
Glitter er en butikkjede og nettbutikk som tilbyr bijouteri, ekte sølv og hårtilbehør. Som medlem i kundeklubben får du 25% rabatt på et helt kjøp i valgfri Glitter-butikk eller på nett.
Få 750 kroner i rabatt på rengjøring fra Freska
Trenger du vask av hjemmet ditt kan du med denne rabatten få 750 kroner i avslag på hjemmerengjøring fra Freska.no. Gjelder nye kunder.
Få gavekort verdt 100 kroner fra KitchenTime når du har bursdag
Dersom du har handlet eller har registrert konto hos KitchenTime, får du på bursdagen din et gavekort verdt 100 kroner. Du må handle for minst 600 kroner for å bruke gavekort (som er gyldig i 48 timer).
Få 20% rabatt hos Dyrekassen
Nye kunder hos Dyrekassen får 20% rabatt på alt du trenger av mat og fôr til hunden og katten din (ekskludert Royal Canin). Firmaet leverer raskt på døren - veldig praktisk.
Få 15% rabatt på alle ikke-nedsatte varer hos BraogBillig.no
Bruker du rabattkoden 'billig', får du 15% rabatt på alle varer som ikke allerede er på salg. Nettbutikken har gaver, leker, hobbyartikler og mye annet.
Meld deg inn i Hagelandklubben og få gavekort på 100 kr
Skal du handle blomster eller planter i en filial av Hageland, bør du absolutt bli medlem i Hagelandklubben. Da får du en SMS med et gavekort på 100 kroner som gjør handelen litt billigere. Det tok en stund å få SMS'en, så det kan nesten virke som om dette skjer manuelt.
Bli en byVENN i Bergen sentrum og få kuponger og fordeler
Enten du bor i Bergen eller bare er på besøk, kan det være kjekt å spare noen ekstra kroner på shopping. Dersom du blir gratis medlem i Bergen sentrums kundeklubb, får du tilgang til kuponger, rabatter og andre fordeler.
Kundeklubben til Byporten i Oslo gir deg rabatter og gode fordeler
Er du i Oslo og skal innom Byporten, bør du absolutt være medlem i kundeklubben deres. Du får en rekke fordeler og rabatter i forskjellige butikker. Sjekk oversikten over alle rabattmulighetene, jeg selv synes f.eks. gratis kaffe/te på Egons, gratis trådløst internett og gratis sminke er flotte greier.
Få 100 kroner til bruk i taxfree-butikkene helt gratis når du har bursdag
Heinemann drifter mange tax-free-butikker i Norge og Europa. Dersom du blir med i kundeklubben, får du en rabattkupong verdt 100 kroner hver gang du har bursdag. Verdt å ta med seg på Gardermoen eller andre steder hvor de har taxfree-butikker drevet av Heinemann.
Få 40 øre rabatt hos Shell med Shell Mastercard
Dersom du pleier å fylle bensin eller diesel på Shell, bør du vurdere å bestille Shell Mastercard. Da får du alltid 40 øre rabatt per liter. Kortet har ingen årsavgift eller etableringsgebyr.
Få spesielle tilbud og rabatter i Nilleklubben
Registrer deg som gratis medlem i Nilleklubben, så får du kuponger, rabatter og gode tilbud som du kan bruke eksklusivt i alle Nille-butikkene.
Jula sin kundeklubb - JulaClub
Dersom du har JulaClubs bonuskort til bruk i alle Julabutikkene, samler du bonuspoeng når du handler. Som velkomstgave får du 2 500 poeng uten å ha brukt et rødt øre - en god start! Velkomstgaven tilsvarer 50 kroner.
Bonuskortet Enjoy
Vår tipser Merete sier hun fikk dette kortet i julegave og allerede har, som hun selv sier det, spart «PLENTY kronasjer» på bruk i Trondheim. Det koster riktignok 299 kroner, hvor 40,- går til en valgt idrettsforening du vil støtte. Med Enjoy Bonusguiden får du rabatter fra 20-50% på forskjellige brukersteder i Trondheim, Grenland, Vestfold, Østfold, Agder, Oslo, Bergen, Buskerud, Stavanger og Mjøsregionen. Det gjelder på alt fra butikker, restauranter, aktiviteter og velvære, samt hoteller i Europa.
5% rabatt på stjernekokken
Stjernekokken selger kokekar og kjøkkenutstyr i høy kvalitet til fornuftige priser. Stjernekokken tilbyr alle som melder seg på nyhetbrevet en ekstra rabatt på 5% på alle sine produkter. Rabatten gjelder også på tilbuds- og kampanjevarer.
Solstrand interiør gir vekk rabattkoder
Alle som er med i Facebook-gruppen får rabattkoder som kan brukes til å handle interiør fra nettbutikken Soltrandinterior.no.
Bli medlem i kundeklubben VI+ hos Vitusapotek og spar bonuspoeng
Pleier du å handle hos Vitusapotek, lønner det seg kjapt å bli med i kundeklubben deres. Du får bonuspoeng for hver krone du handler - både i apotek og på nett. Du kan også opparbeide poeng med andre aktiviteter.
City Syd kundeklubb gir rabatter
Meld deg inn i kundeklubben til City Syd i Trondheim og få rabatter osv. Du blir også med i trekningen av gavekort. Kjekt med fordeler for trofaste kunder.
Bli medlem i IKEA Family og få en rekke fordeler
IKEA FAMILY er en klubb som belønner medlemmene sine. Du får spesialrabatter på vanlige IKEA-produkter og reduserte priser på et utvalg andre mengde varer.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.