Sikkerhet: Antivirus

Har du problemer med stadige virussymptomer på maskinen din? Vi finner gratis antivirusprogramvare og programmer som sletter virus når du allerede har vært uheldig og blitt infisert.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Microsoft Security Essentials
Microsoft Security Essentials tilbyr sanntidsbeskyttelse for din PC og rensker vekk virus, spyware, og annen skadelig programvare. Microsoft Security Essentials kan lastes ned gratis for alle som har gyldig versjon av Windows og er enkelt å installere.
COMODO Internet Security
Her får du en gratis sikkerhetspakke fra COMODO. Før har dette produktet kun inneholdt brannmuren COMODO Firewall Pro, men nå inkludere pakken også COMODO AntiVirus. Beskyttelse mot hackere, virus, trojanere og annen malware.
ClamWin Free Antivirus
ClamWin Free Antivirus er et open-source initiativ til PC sikkerhet for Microsoft Windows 98/Me/2000/XP/2003 og Vista. Aldri noen masing om oppgradering til betalt versjon eller ekstra tjenester!
AVG - gratis antivirus og sikkerhet
AVG har i flere år tilbudt gratis antivirusprogram. Gjerrigknarken har ingenting å usette på å få slikt servert helt gratis - attpåtil sluker det lite systemressurser. Så lenge den sunne skepsisen er med på lag, er det ingenting i veien for å bruke AVG. Anbefales på det varmeste for alle som skjønner litt engelsk, resten klarer programmet ;-).
Gratis Antivirus
Det kommer stadig nye versjoner av det fantastiske antivirusprogrammet avast!. Programmet er gratis for privatpersoner, og virker (i følge mange) bedre enn de du må betale for! Programmet oppdaterer seg selv automatisk med hensyn på de nye virus som måtte komme. Det er også veldig brukervennlig.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen sikkerhet?