Billig helsekost & økologiske produkter

Helsekost i Norge er rådyrt og det er på tide at vi slår tilbake. Her får du triksene for å spare opptil 90% på prisen i helsekostbutikkene.

Husk å holde deg innenfor tollgrensen på 200 kroner når du bestiller varer fra utlandet, ellers må du betale ekstra tollavgifter når pakken ankommer Norge.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Kjøp Atkins bar billigere via internett
Dersom du setter pris på lavkarbo eller bare vil ha en kjapp lunsj uten mye sukker, bør du sjekke ut Atkins-barene som faktisk smaker skikkelig godt. Kjøper du dem via internett, betaler du bare en tredjedel av hva de koster i norske butikker.
Prisgunstig økologisk tacokrydder uten tilsatt sukker
Visste du at vanlig tacokrydder innholder så mye som 25% sukker? Her har vi funnet et prisgunstig økologisk tacokrydder uten tilsatt sukker, som du kan bestille over nett!
Billig økologisk leppepomade
Med naturlige ingredienser som granateple, bivoks, extra virgin olivenolje. Leppepomaden koster nærmere 70 kroner i Norge - og du får den her for en brøkdel av prisen.
Gunstig priset te-pakke
Det er deilig å nyte en kopp te og holde forkjølelsen unna. Simen anbefaler en sunn tepakke med 5 forskjellige sorter som bare koster ca. kr. 120.
Naturlig søtningsstoff
For deg som er glad i søtsmak i mat og drikke. Stevia er et naturlig alternativ til sukker og (enda verre) søtstoff. Nå kan du få dette naturlige søtstoffet på tilbud til ca. kr. 24.
Lyst på litt sunt godteri?
100% økologisk godteri uten kunstige tilsetningsstoffer. Kjøp en pose med økologisk godteri som ikke inneholder kunstige tilsetningsstoffer - du betaler ca kr 12 for en pose. Nam!
GRATIS økologisk leppepomade (uke 45)
Med naturlige ingredienser som granateple, bivoks, extra virgin olivenolje. Leppepomaden koster nærmere 70 kroner i Norge - og du får den helt gratis.
Facebookside for helsekost og økologiske produkter
Vi kan nå anbefale en ny Facebookside for deg som er interessert i tips om gode og billige helsekostprodukter. Her får du tips og kan du diskutere produkter med andre likesinnede. Klikk under for å besøke siden. Husk å trykke på Liker-knappen!
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen billig helsekost & økologiske produkter?