Netthandel: Hjem, hus & hage

I denne kategorien finner du nyttige ting til hus, hjem og hage inkludert kjøkkenutstyr og verktøy.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Lampegiganten
Enten du er på jakt etter lamper og belysning til hjemmet, hytta eller kontoret, så er det smart å sjekke Lampegiganten. Titusenvis av lamper og lys - og du kan spare ekstra f.eks. i salg-kategorien.
Staypro
Staypro.no selger verktøy og måleinstrumenter for proffer - og har attraktive priser og raske leveranser.
BilligVVS.no
Er du på jakt etter billige VVS-deler, kan du sjekke BilligVVS som leverer VVS-produkter av kvalitet til lave priser, til hele Norge.
VidaXL
VidaXL er en internasjonal nettbutikk som tilbyr alt en trenger til hjem, hage, garasje og gjør-det-selv-prosjekter. Nettbutikken har et stort utvalg av produkter som strekker seg fra møbler, jernvare, sportsutstyr, leker, smykker til hjem og hage og mye mer.
Slikkepott.no
På Slikkepott.no finnes et rikt utvalg av produkter til kjøkken og baking. Nettbutikken har et komplett produktutvalg for hobbybakere og bakeglade samt store og små kjøkkenredskaper.
Markisemannen.no
Markisemannen er en av landets ledende leverandører av fleksible løsninger innenfor solskjerming - markiser, screen, persienner og interiørprodukter. Markisemannen tar gjerne en gratis befaring for å finne ut hva du faktisk behøver.
Stovsugerposer.no
Støvsugerposer.no er eksperten på støvsugerposer, men har også en rekke andre produkter. Nettbutikken har gode priser på originale og ikke minst uoriginale støvsugerposer. Per 2023 har Stovsugerposer.no ca. 200 000 faste kunder.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.