Til blogg & hjemmeside: Grafikk

Her finner du alt om grafikk på internett, fra scannerservice til bannerlaging osv.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Lag din egen gratis Meme på nett
Har du lagt merke til de morsomme bildene som florerer på nettet, der man selv påfører en vittig tekst til et beskrivende bilde? Nå kan du lage din helt egen Meme via en norsk Meme-generator på nett.
Gratis bilder til fri bruk
På stock.xchng kan du laste ned profesjonelle bilder (royalty free) til fri bruk på hjemmesiden eller bloggen din. Krever registrering, men det er kjapt unnagjort. Anbefales av Gjerrigknarken!
Gratis header for blogg
Dersom du har en blogg og har lyst på en kul bloggheader, kan du ta kontakt med mr.bloggdesign@gmail.com eller se mer på bloggen til denne karen som lager et forslag til deg helt gratis.
Gratis logoutkast
Frisktdesign.no lover et gratis og uforpliktende logoutkast til din organisasjon. Fint hvis du mangler ideer om hvordan din logo bør se ut.
Media Mingle
Denne søketjenesten kan hjelpe deg når du skal finne passende bilder og grafikk til din blogg eller hjemmeside.
1500 gratis ikoner
I denne fantastiske samlingen finner du 1500 gratis ikoner du kan bruke til å piffe opp skrivebordet med eller benytte til andre formål. Alle filene finnes i .png format, men pakken inkluderer programvare til å konvertere de til .ico format.
Last opp bilder gratis
Her kan du opprette ditt eget album og laste opp bilder slik at du kan legge de ut på hjemmesider, forum osv. Du kan når som helst logge deg inn (fra hvilken som helst data) og få tilgang til bildene du har lastet opp. Du har ubegrenset med plass, og det er GRATIS! Veldig enkelt online program som er meget nyttig!
Gratis bilder - høyoppløsning!
Hos alotofphotos finner du massevis av gratis høyoppløste fotografier som kan anvendes både privat og kommersiellt, uten royalty eller andre avgifter. NB: Siden er på svensk.
Stockvault - Gratis bilder
Hos stockvault.net finner du over 5000 gratis bilder til fri nedlastning. Ideelt for bruk på websider, i aviser og andre dokumenter. Krever ingen registrering!
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.