< >
Annonse:

Gå på do på jobben

Gå på do på jobben I disse finanskrisetider må enhver gjerrigknark spare hvor det enn går an. Det høres utrolig sleipt ut, men er ganske så logisk: gå på do på jobben før du reiser hjem. Du sparer både vann, dopapir og litt ulukt kanskje?

Nå mener ikke Gjerrigknarken at alle skal “holde seg” hjemme og “tømme seg” på jobb. Mitt poeng er heller ikke å bruke arbeidstiden til å sitte på do – hvis noen trodde det. Det blir for dumt...;-)

Hva er så poenget? Det er enkelt: kan du ta deg en tur på do om morgenen på jobben og før du går hjem fra jobb, så har du spart både vann og dopapir hjemme. Ja, jeg forstår at dette går ut over arbeidsplassen kanskje, men min tanke går mer til vår personlige økonomi enn til bedriften som betaler et par “flak” ekstra…Din arbeidsgiver kan tross alt skrive ut utgiftene til vann og dopapir fra skatten, dermed blir det kanskje i bunn og grunn staten som sponser ditt lille fornødne?

Eller synes dere at vi skal gjøre det motsatt og spare bedriften for noen kroner? Altså holde seg på jobben?? Jeg sprenges bare ved tanken....

Tilbyder: Doen på jobben...
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?