< >
Annonse:

Gjerrigknarken utnytter butikkenes salgslyst

Gjerrigknarken utnytter butikkenes salgslyst Nå i disse førjulstider er butikkene desperate etter kunder. De butikkansatte gjør sitt beste for å tiltrekke seg kunder. Kunde er konge, vil du merke. Men du må jo utnytte det litt. Det er tid for vareprøver, testing og hamstring. La oss sette i gang! Trykk her for å besøke »

Noen av oss gjerrige har kanskje barn. Er du på tur med dem, vil du fort oppleve at de mangler sperrer mot å spørre i butikker etter klistremerker, godteri eller annet snadder. Hvorfor skal du være annerledes? Du skal vel være et godt forbilde for gjerrigknark-barna dine?

I tider hvor alle kjøper gaver, skal du ikke være engstelig for å be om vareprøver av for eksempel parfyme. Du vil jo gjerne i ro og mak finne ut hva som passer til deg, din tante, onkel, kjæreste osv.? Og heldigvis for oss er det jo så mange parfymerier der ute i butikk-Norge, ikke sant?

Det er heller ikke umulig at de butikkansatte har en del ting liggende på lur ved kassen beregnet på nettopp deg som ikke liker å bruke penger på gaver. Klag din nød over prisen, spør om prisreduksjon, rabatt eller noe som gjør deg blidere stemt. Det er nok å spare bare man gjør et forsøk. Hvorfor skal stoltheten din hindre deg?

De litt finere og større butikkene (der du vanligvis ikke handler) som Meny, Ultra osv. er flinke til å tilby prøver på forskjellige produkter. For en gangs skyld kan det lønne seg å gå litt sulten på handletur, men da bare for å få smakt deg gjennom alle mulighetene i butikken. Står det ingen salgsdame tilgjengelig, kan du godt spørre i ostedisken etter litt smaksprøver eller spørre i kjøttdisken etter en wienerpølse til ungene. Det er utrolig hva du kan få med deg av godis...

Tilbudene som dukker opp i butikken skal man selvsagt ikke overse. Gjerrigknarken var i går på sitt sedvanlige julebesøk hos Bestemor og Bestefar Gjerrigknark – de er verdige gjerrigknarker, bare hør følgende:

Selvsagt vanket det litt selvlagde kaker i disse fetende juletider, og gjerrigfamilien hjelper gjerne til med å tømme kakefatet. Når vi så skal spise krumkaker, henter Bestemor Gjerrigknark frem pisket krem.

Hun kan fortelle at den har vært frossen, i november var det tilbud på kremfløte, noe hun selvsagt benyttet seg av (halv pris!!! – jippi). Deretter pisket hun kremen klar og frøs den ned. I motsetning til i fryseren ble Gjerrigknarken sjøl helt varm – varm om hjertet pga. Bestemor Gjerrigknark. Jammen er det deilig at det er flere gjerrige i familien…Og når det attpåtil smaker herlig!

Tilbyder: Gjerrigknarken
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?