< >
TIPS: Forhåndsregistrer deg i Gjerrigknarkens Julekalender - om 30 sekunder har du kanskje vunnet!
Annonse:

Gjerrigknarkens julekalendermekka

Gjerrigknarkens julekalendermekka Gjerrigknarken er dypt religiøs og til de grader fanatisk når det gjelder julekalenderne. De skal være tradisjonelle, full av gaver og totalt gratis. Vår oversikt er nettopp slik, gratis og premiespekket. Du finner ikke disse alternative kalenderne eller de med SMS involvert. Er det ikke gratis, så er det ikke godt nok for Gjerrigknarken! Trykk her for å besøke »

1. desember er som julaften for oss gjerrigknarker med tid, lyst og evne til å støvsuge internett på jakt etter godis i form av premier. Nå begynner jakten på de ”gode” kalenderne som ”ingen” andre har funnet og som gir premieavkastning.

Selvsagt er det ingen bedre julekalender enn min egen – Gjerrigknarkens julekalender. Nå skal jeg nok innrømme at det ikke er like spennende å forsøke å vinne der for meg, dere gjerrigknarker der ute ville nok gå amok dersom Gjerrigknarken sjøl stod oppført i vinnerlista.

Mange spør meg om mine favorittkalendere – svaret må bli litt kryptisk. Jeg foretrekker å bevege meg lenger ned i oversikten min og velger gjerne litt sære kalenderne. ”Alle” deltar i de store og sjansene er derfor betraktelig mindre for å vinne. Jeg leter i familien min for å finne folk som bor i nærheten av de lokale variantene der man må hente premiene i den lokale sportsforretningen osv.

Desember er nå i gang og jeg vil gjerne ønske alle gjerrigknarker en riktig gjerrig førjulstid. Og for all del: ikke glem å sjekke vår julekalenderoversikt jevnlig etter nye, andre og mer spennende kalendere. Vi får stadig inn nye tips, du kan godt tipse oss du også via denne siden.

Og nok en gang: Bruk for all del Gjerrigknarkens julekalender. Spre budskapet og gjør hele Norge gjerrigere!!

Tilbyder: Gjerrigknarken
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?