< >
Annonse:

En hundrings for en klipp

En hundrings for en klipp En gjerrigknark som meg irriterer seg over at jeg ikke klarer å klippe håret mitt selv, og i familien er det heller ingen som gjør det slik jeg vil. Dermed er kun valget å oppsøke en frisør. Men de er jo svindyre! Men Gjerrigknarken har løsningen: billigfrisørene kommer! Nå kan du også hjelpe andre med å finne dem.

Du skal ikke være skvetten av deg for å våge deg til en billig frisør, men jekker du litt på skjønnhetskravet, vil lommeboken din stråle i ny glans. Du må heller ikke være redd for å være gjerrig på snakkingen, for disse frisørene forstår vanligvis lite norsk. – kort ved ørene, maskin i nakken er uttrykk de forstår. Jeg snakker selvsagt om de billige innvandrerfrisørene som etter hvert popper opp i byene.

Tidligere gikk jeg til en klassisk frisør som tok 300-400 kroner for en normal herreklipp. Samme sted tok visst et par hundringser mer for dameklipp. En dag jeg gikk i Arendal og luggen var rimelig lang, oppdaget jeg at det ikke lenger var nødvendig å betale mer enn 100-120 kroner for å klippe meg. Oi, så det varmet i lommeboka etter en utrolig kjapp seanse hos en hyggelig, men lett uforståelig innvandrer. 100 kroner og så snauklipt at det holdt med en ny tur om et halvt år…

At de riktige frisørene (selvsagt organisert i en monopolklubb der de avtaler priser og annet – Frisørlauget) er i harnisk over disse konkurrentene som spiser opp alle oss gjerrigknarker som ikke orker tanken på å betale 300-700 kroner for å stusse luggen littegrann, skulle bare mangle. Det er heldigvis dette som kalles markedsmekanismer og som ganske sikkert vil gi gunstige priser over hele fjøla.

Disse 100-kroners-frisørene (min koster i alle fall det) er ikke lett å finne. Derfor trenger vi i gjerrigknark.com DIN hjelp. Bruk kommentarfeltet under og fortell oss hvor DU klipper håret for en billig penge! La oss hjelpe hverandre!

Gjerrigknarken klipper seg i Vestregate i Arendal. Der finnes to forskjellige billigfrisører, Raman som vel koster 120 kroner og en til (husker dessverre ikke navnet, men ligger litt lenger opp mot gamle Televerksbygningen på Vinmonopolsiden av veien) som bare koster 100 kroner. Det funker fett!

Hvorfor betale mer når man kan betale mindre?

Tilbyder: Gjerrigknarken sjøl
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236