< >
🎅 TIPS: Vinn iPhone 15 Pro, Nintendo Switch, Google Nest Mini, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender! Sjekk også min store oversikt over gavmilde julekalendere med flotte premier!
Annonse:

Tyn shampooflaska til siste slutt

Tyn shampooflaska til siste slutt Gjerrigknarken gremmes hver gang han tar turen inn i dusjen for å bruke vann, såpe og shampoo. Selvsagt er det en dyd av nødvendighet, men det er heldigvis viktig i vinterkulden å ikke dusje og vaske seg for mye - fettsjiktet på kroppen beskytter mer enn enhver dyr krem kan. Likevel er det ikke til å unngå at shampoo må brukes, da er det viktig å spare der man kan. Trykk her for å besøke »

Det er sikkert mulig for en knalltøff og kjemisk interessert gjerrigknark å lage shampoo selv, jeg er ingen slik fanatiker. Men shampooen du kjøper i butikken kan uten problemer vare lenger enn du tror. Kanskje du ergrer deg over at flaska er fort tom fordi den har et stort hull og altfor mye kommer ut når du egentlig ikke trenger så mye? Hva med å bruke en annen flaske eller kjøpe et annet merke der du vet at det ikke går for mye til spille?

Uansett, du kan trenge flere tomme shampooflasker, fordi det smarteste tipset gjerrigknarken vet om, er å fortynne shampooen med vann. Hvor mye vann du kan fortynne med, avhenger selvsagt av konsistensen til shampooen – her er det bare å prøve seg frem. Du bruker dermed mindre shampoo for hver hårvask og handler ikke så ofte ny shampoo (noe som er positivt for alle bortsett fra shampoofirmaet….)

Gjerrigknarken ønsker selvsagt ikke å skjule at han for tiden bruker en grådig billig shampoo fra First Price. Men selve flasken var meget udrøy (det kom for mye ut), og den ble selvsagt byttet ut med en tom flaske der kun halvparten kommer ut.

Glem for all del ikke at det er mange arbeidsplasser der de har dusj og kanskje også noen gjenglemte flasker med shampoo og/eller dusjsåpe. Du har vel ingen skrupler vel? Har du forresten vært på besøk i en svømmehall og lurt på hva de gjør med alle de gjenglemte flaskene? Haha, spør betjeningen davel. Det er grådig lett å få fylt opp lageret sitt med halvfulle shampooflasker, kan du tro!

En annen ting er selvsagt å få med seg småprøver på shampoo der dette er mulig, enten vi snakker om parfymerier, vareprøver på nett (se kategorien på gjerrigknark.com for tips) eller noe så simpelt som å be alle nære og fjerne familiemedlemmer som måtte ta seg en hotellovernatting i ny og ne (du gjør jo ikke det fordi du er en gjerrigknark) om å ta med seg de små flaskene som forhåpentligvis står på badet…. ;-)

Tyn shampooflaska og kvitt deg med skammen så blir det nok noen ekstra kroner i kassen.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?