< >
TIPS: Forhåndsregistrer deg i Gjerrigknarkens Julekalender - om 30 sekunder har du kanskje vunnet!
Annonse:

Mailtigging er digg!

Mailtigging er digg! Da Gjerrigknarken sjøl kom hjem fra jobb i dag, ventet utallige pakker med gratis ting. Heldigvis er juniorknarken (hele familien er gjerrige) like ivrig på å sanke inn gratis ting fra firmaer som Gjerrigknarken sjøl. Junior bringer glede i huset, mye mer glede enn julenissen fordi alt er 100% gratis! Mailtigging er digg! Trykk her for å besøke »

På Gjerrigknarkens stuebord ligger dagens fangst, alt fra handlevognmynter, ballonger til neste barnebursdag, godteri til lørdagskosen, musematter, datamus, reflekser, kulepenner, blyanter og mye annet. Det varmer en gjerrigknarks hjerte å oppleve at man enda en gang har klart å spare noen kroner!

Gjerrigknarken sjøl gleder seg over dagens fangst

Hva er så mailtigging? Ordet er fortsatt ikke å finne i Norsk Språkråds ordforråd, men har eksistert hos Gjerrigknarken helt siden Gjerrigknark.com så dagens lys for nærmere 10 år siden. Vi som er gjerrige og har tilgang til epost (vi skriver ikke brev og sløser bort porto) skriver hyggelige mailer til all verdens firmaer og ber om effekter, reklamemateriell osv. Kanskje vi samtidig gir noen hyggelige tilbakemeldinger ang. produktene som firmaet produserer eller selger? ;-)

Mange lurer på hva vi skriver. Et par yrkeshemmeligheter må man som gjerrigknark ha, men vi oppfordrer selvsagt til utveksling av gode tips og triks f.eks. på vår Facebook-side. Naturlig nok bør man opptre ordentlig, spørre pent og kanskje skryte litt...

Forøvrig vil Gjerrigknarken minne alle på at det er like viktig å pepre firmaene med tilbakemelding når produktkvaliteten ikke er som den skal være - klager du da, hender det svært ofte at det dukker opp hyggelige pakker i posten. Firmaene er svært interesserte i fornøyde kunder.

Vi oppfordrer alle til å bli med i Gjerrigknarkens menighet (motta vårt menighetsblad med gode sparetips hver søndag!), registrere seg på Facebook og også tipse brukere her på Gjerrigknark.com. Vi deler ut premier til tipsere - det skal lønne seg å være gjerrig.

PS. Som du kan se på bildet, så sparer Gjerrigknarken også på barberingen, jeg venter tross alt på en ny gratis barberhøvel samt skum ;-)

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?