< >
Annonse:

Matvarehandel med hjerne

Matvarehandel med hjerne Som en ekte gjerrigknark stikker du ikke bare innom butikken etter jobb for å handle det du tror er nødvendig for dagens middag. Innfallsmetoden er en dyp og gjennomgående forsakelse av alt en gjerrigknark tror på. Her er tipsene for hvordan du bør organisere handlingen din:

Handle matvarer en gang i uken.

Skaff deg oversikt over kjøleskapet, fryseboksen og boden din. Hva har du der? Hva mangler? Hva går ut på dato snart (lite trolig, alt kan brukes). Vit hva du har tilgjengelig av matvarer.

Skriv handleliste gjennom uken. Forøvrig bruker jeg selv bare handlelister som man finner i mange butikker gratis tilgjengelig (for tiden fra Meny).

Når ukedagen for handling av matvarer har kommet, er det fint å skrive handlelisten på nytt, skriv den etter som du vet det er mest praktisk å gå rundt i butikken.

Husk å ta med alt du trenger av handlenett (ikke plastposer) eller esker for å få med deg tingene du handler. Å kjøpe plastposer i butikken er en synd (til nød dersom du har glemt eskene eller handlenettet får du “hente” plastposene i butikken ETTER at du har betalt – ingen kasserer jeg har møtt har noensinne reagert på min “lille” feil)!

Det er alltid lurest å handle på “full” mage, enten det gjelder ungene eller deg selv. Du vet godt at dersom du handler når du er sulten, så kjøper du mer enn nødvendig. Ungene maser heller ikke like mye…

Er du heldig, har butikken smaksprøver på dill og dall som kan stappes i munnen. Benytt anledningen…Hold også øyne og ører åpne for gratisting som ofte “flyter rundt” i butikken.

Det virker kanskje litt for organisert dette her, poenget er bare at når du har gjort dette endel ganger, så går det som en lek. Handling av matvarer er altså ingen utfordring, men en lek!!!

Tilbyder: Gjerrigknarken sjøl
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?