< >
Annonse:

Sverre svarer - du slipper

Sverre svarer - du slipper Du er kanskje blant de ivrige gjerrigknarkene som registrerer deg over alt for å motta gratis vareprøver, abonnement, prøvetilbud og annet. Mange ganger må du oppgi telefonnummer og e-post. Nå kommer endelig løsningen! Sverre svarer for deg! Trykk her for å besøke »

Du er sikkert like lei som jeg er over alle de som ringer og skal selge eller spørre meg om noe. Jeg er selvsagt registrert i Reservasjonsregisteret, men hva hjelper vel det? Nå har jeg løsningen for oss som elsker å bruke skjemaer og bestille free stuff.

Sverre-svarer.com er en såre enkel og gratis løsning for alle som har bruk for et telefonnummer eller en e-postadresse. Sverre er en latsabb og gidder aldri å ta telefonen eller svare på e-postene som dukker opp.

Enten du er på byen en lørdagskveld og møter en innpåsliten dame eller herremann eller du vil ha gratis vareprøver fra et anstrengende marketingfirma - løsningen er å oppgi telefonnummeret og/eller e-postadressen til Sverre Svarer.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236