< >
Annonse:

Planlegg gratisferien

Planlegg gratisferien Mange nordmenn reiser til Syden og bestiller dyre ferier lang tid i forveien. Har du vurdert å la være å bruke en masse penger på en slik ferie og istedenfor prøve deg med boligbytte eller sofasurfing? Trykk her for å besøke »

For familier med enebolig eller leilighet anbefaler Gjerrigknarken å forsøke seg med boligbytte. Gjennom søkbare kataloger på nettet kan potensielle byttepartnere finne frem til hverandre. Hus og leiligheter presenteres med bilder og tekst.

Interesserte tar kontakt, og partene starter diskusjonen om utveksling av hjemmene sine. Du betaler ingenting, bortsett fra en årlig medlemsavgift på noen hundre kroner.

Du er kanskje litt skeptisk til å la andre bo i huset ditt, men fordelen med å planlegge ting god tid i forveien er klar. Du kan bruke tid til å bli kjent med menneskene du skal bytte med. Det er mange som kan tenke seg en tur til det kalde nord, selv om det for deg virker utrolig at noen vil bort fra varmt vær i USA eller Sør-Europa. Forsøk da vel!

Det finnes flere tilbydere av slike tjenester:

InterVac

Boligbytte.no 

Boligbytte.com

Dersom du ønsker å reise "på loffen", er det kanskje mer sofasurfing som passer? Sofasurfing går er blitt en mote over hele kloden. Konseptet går ut på at du knytter kontakt med fremmede mennesker på steder du skal reise til. Du kan invitere deg selv som gjest for noen dager, eller dere kan møtes for en kopp kaffe eller sightseeing.

Tilbydertjenester er f.eks:

Belodged.com

GlobalFreeloaders.com

Stay4Free.com

Hospitalityclub.org

Couchsurfing.org

Tilbyder: Diverse
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Leter du etter noe spesifikt?