< >
Annonse:

Finn ukens beste tilbud - spar papir

Finn ukens beste tilbud - spar papir Gjerrigknarken er en hund etter tilbudsvarer og er flink til å bearbeide alle reklameflyerne som dukker opp i postkassa - enten vi snakker om å lese dem eller brenne dem opp i ovnen for å gi litt varme. Men for miljøet er det jo ikke akkurat det beste. Da er det bedre med UkensReklame.no. Trykk her for å besøke »

Kreative sjeler vet å utvikle produkter som gir folk en løsning på et problem - for eksempel er det jo mange som ergrer seg over all reklamen som fyller opp postkassa i løpet av en uke. UkensReklame.no er et realt forsøk på å kanalisere mest mulig av reklamen over på e-post og internett, der reklamen forsøpler minst mulig.

Gjengen bak UkensReklame.no har to hovedmål med sin nettside:

Spare miljøet for unødvendig uadressert reklame, uten at forbrukerne skal gå glipp av gode tilbud. Her finner du en mengde tilbudsaviser på ett sted.

Nettsiden gir deg ukens beste tilbud i forskjellige kategorier. UkensReklame.no hjelper folk å spare penger; midt i blinken for oss gjerrigknarker. 

Selv om det foreløpig ikke er mulig å si at alle reklameflyere er unødige, vil i alle fall dette nettstedet gjøre oversikten litt bedre.

Tilbyder: UkensReklame.no
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Leter du etter noe spesifikt?