< >
Annonse:

Spare penger 17. mai

Spare penger 17. mai Grunnlovsdagen vår er selvsagt en dag vi alle bør nyte til fulle, enten vi er overivrige nasjonalister eller bare er glade for å ha en ekstra fridag i mai måned. For oss gjerrige med barn er det naturlig nok en utfordring å se pengene fly ut av vinduet til brus, is, pølser, ballonger og annet forgjengelig. Hva skal vi gjøre?

For det første bør du bruke litt tid på å handle inn fornuftig.  Ta en titt på mine handletips for gjerrige. I går brøt jeg regel nummer 5 og hadde med minstegutten i sjappa. Jeg ba han finne papirlommetørklær som kan være en viktig ting for å spare utgifter til rens og vask 17. mai. Han kom tilbake med en dyr Kleenex-pakke til 25 kroner, men etter nærmere instrukser og ”tilbakesendelse” fant han endelig First Price-pakken til kr 4,90. Jippi, da ble vi glade alle mann!

Det er fortsatt slik mange steder at barn som går i tog får is og brus helt gratis etterpå. I alle fall er det sånn der vi bor, og det gjør min oppfordringer til ungene om å gå i tog desto ”kraftigere”. Her er det gode muligheter for å kombinere moro, mosjon og pengesparing. 

Du vil sikkert ha noe godt selv denne festdagen? Men må du bestille bord på en fancy restaurant eller bruke unødige penger på de såkalte lunsjbordene der du uansett aldri klarer å spise så mye at det lønner seg? Lunsjbordene har den ulempen at du ikke kan ta restene med deg hjem. Inviter heller noen gode naboer eller familiemedlemmer til grilling – og del opp hvem som skal ordne hva (da blir det mindre utgifter på hver).

Du har kanskje noen ideer selv til hvordan du kan spare penger på 17. mai, la oss få høre dem! De beste tipsene blir premiert! Uansett hva du gjør: Gratulerer med dagen og hold fast i lommeboka!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?