< >
Annonse:

Gebyrfritt kort for oss gjerrige

Gebyrfritt kort for oss gjerrige Gjerrigknarken har hatt Gebyrfri VISA i ti år og er strålende fornøyd. Kortet har utelukkende gitt meg plenty med fordeler - jeg har aldri måttet betale renter og slikt fordi jeg betaler tilbake i tide. Det gjør selvsagt alle gjerrigknarker! Trykk her for å besøke »

Her forleden leste jeg en artikkel hvor Dine Penger anbefaler deg å ta med to kredittkort på ferie - man vet jo aldri hva som skjer. Jeg har brukt Gebyrfri VISA (oversikt over fordeler ved kortetbåde på ferieturer og ikke minst netthandel.

Det er jo i praksis slik at jeg tjener renter på betalingsutsettelsen og attpåtil får reise- og avbestillingsforsikring inkludert når ferieturen betales med kortet.

Gebyrfri Visa er virkelig 100% gebyrfritt - så lenge du betaler innen fristen. I tillegg til at du slipper å betale gebyrer på varekjøp og kontantuttak, har ikke Gebyrfri Visa årsgebyr, fakturagebyr eller lignende. Skikkelig digg for oss som er gjerrige.

Skulle du være så uheldig å glemme betalingen innen fristen hver måned: Eff.rente 23,41 %, 15 000, - o/12 mnd. Totalt 16 779,51.

Tilbyder: Santander
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?