< >

Vi viser deg den billigste måten å dra på kino

Vi viser deg den billigste måten å dra på kino Vi får stadig inn gode tips fra våre flinke følgere. Dette kinotipset fra Simen er en av de virkelige godbitene: Han viser oss hva en ekte gjerrigknark gjør når han skal på kino, gjennom å kombinere to av tipsene som finnes her på sidene våre! Resultat = godt over 50% rabatt på kino.

Som Simen selv sier et tilbudet veldig bra. To personer på kino for 85 kroner i 2011 er svært billig:

"I går inviterte jeg med meg kjæresten min (vi er bra voksne folk - hun er 42 år) på kino i Trondheim.  Og VIPS, 2 gratis kaffe og 2 voksne kinobilletter for bare kr 85 - DET ER BILLIG DET!"

Måten han oppnådde denne gode prisen var å benytte Chess sitt "2-for-1 tilbud" som gir deg en gratis kinobillett hvis man er to personer på tirsdager. Chess har altså en avtale med de fleste kinoer i Norge der du alle tirsdager kan få to billetter til prisen av én. Avtalen gjelder alle tirsdager, alle filmer og alle forestillinger! Har du ikke et Chess-abonnement er det ikke noe problem å anskaffe en kontantkort som ikke koster et øre å ha liggende.

"Jeg bruker i utgangspunktet IKKE Chess sitt abonnement, men har bestilt et kontantkort med eget Chessnummer for 50 kroner som jeg bruker til å bestille kinobilletter med."

I tillegg har Simen brukt sitt kort fra kinosonen til å betale, noe som gir ytterligere rabatt på den ene personens billett. Blir du medlem i kinosonen får du 10 kroner rabatt på kino! Du får også gode tilbud som gratisbilletter til førpremierer!

"Jeg betalte kinobilletten med mitt kinosonekort, noe som gjorde at for billetten som normalt koster 95, betalte jeg bare 85 for."

Og som en bonus toppet Simen det hele med gratis kaffe hos Location, noe du får hvis du skaffer et kort fra filmkick.no. Location finnes ikke på alle kinoer, så undersøk dette på forhånd.

"Så har jeg sørget for at vi begge har kort fra filmkick.no (også gratis å få) noe som medfører at vi får gratis kaffe av Location hver gang vi går på kino."

Vi kan ikke annet enn applaudere for dette svært så gjennomarbeidede tipset fra Simen, og samtidig bifalle hans egen uttalelse:

"DETTE ER SMART DET!"

Under finner du alle lenkene som er nødvendig for å gjennomføre dette tipset:

 

  1. Link til Chess sitt 2-for-1 gratistilbud
  2. Link til Chess sine kontankorttilbud
  3. Link til Kinosonens 10 kr rabattkort
  4. Link til filmkick.no som gir gratis kaffe hos Location
Leter du etter noe spesifikt?