< >
Annonse:

Ring GRATIS med mobilen - dette visste du ikke!

Ring GRATIS med mobilen - dette visste du ikke! I våre dager er fortsatt telefoniprisene latterlig dyre sammenliknet med telefonselskapenes kostnad. Utenlandssamtaler kan bli svært dyrt om en ikke passer seg. Vi viser deg her hvordan du får både innenlands og utenlands samtaler og SMS til å bli gratis! Trykk her for å besøke »

Applikasjoner som Skype har eksistert i lengre tid. Ulempen med slike applikasjoner er at de gjerne må brukes fra en PC og at man må ha lagt til de man ønsker å ringe til på listen sin på forhånd – og prøver du å ringe et vanlig mobilnummer fra Skype koster dette penger. En kan riktignok spare noen kroner på utenlandssamtaler mes sistnevnte metode, men minuttprisen er gjerne nærmere 1.50 kroner uansett. Dette kan faktisk være billig hvis en ringer veldig fjerne land, men det er ikke poenget med dette innlegget.

Det du antakelig ikke visste er at det har kommet en fiffig gratis applikasjon til smartmobiler (iPhone & Android) som kalles Viber. Ved første øyekast kan denne appen ligne litt på Skype på mobilen – men det er kun på overflaten, dette programmet fungerer mye bedre og lar deg ringe gratis og sende meldinger gratis som vanlig på mobilen. Applikasjonen viser heller ikke noe irriterende reklame. Gjerrigknarken er frelst.

Med en gang du legger inn programmet går den igjennom kontaktlisten din og finner automatisk hvilke av personene i kontaktlisten som allerede bruker Viber basert på deres telefonnummer. Gjerrigknarken fant ut til sin gledelige overraskelse at ca 20% av personene i kontaktlisten allerede brukte applikasjonen.

Når dette er gjort er det bare å ringe i vei ved å åpne applikasjonen FREE SMS eller FREE CALL til kontaktene dine som bruker Viber, men merk at du må være tilkoblet trådløsnett eller 3G-nett for at det skal fungere. Husk at hvis du er tilkoblet 3G-nett kan databruken til programmet koste penger. Hver gang en ny venn fra din kontaktliste legger inn programmet vil det poppe opp en beskjed på skjermen som forteller at du kan nå en ny person gratis.

Oppsummert kan du altså, hvis du er hjemme eller annet sted du har WLAN-tilkobling ringe og sende meldinger uten at det koster deg en krone eller øre!

Det mest geniale er hvis en selv er på ferie og vil ringe hjem er alt en må gjøre å finne et trådløsnett, for eksempel på en cafe og vips kan en snakke i timesvis med noen der hjemme uten at det svir i lommeboken etterpå.

Har en har en venn en ønsker å ringe i utlandet kan en be personen legge inn applikasjonen og plutselig kan en kommunisere med denne personen like billig som med de her hjemme, det vil si gratis!


OBS: Du trenger å ha en smarttelefon (Android eller iPhone) for å benytte denne applikasjonen. Har du ikke dette er det billigste alternativet vi fant ved et raskt prissøk en Sony Ericsson Xperia X8 som koster 1289 uten abonnement hos mpx.no. Skal en ringe mye, og særlig utenlands, er dette er en liten kostnad sammenliknet med hva en kan spare i svindyre telefonregninger! Vil du heller gå for en toppmodell er Samsung Galaxy S2 å anbefale ;)

OBS2: Som nevnt er dette programmet avhengig av databruk, så hvis du ikke er tilkoblet trådløsnett mye av tiden bør du skaffe deg et abonnement der datatrafikken er billig. Både Talkmore og Tele2 har gunstige abonnementer med 500 MB datatrafikk inkludert i månedsprisen på 199,-.

Tilbyder: Viber
Leter du etter noe spesifikt?