< >
Annonse:

Hva kan en gjøre med drivstoffpriser på over 15 kr/liter?

Hva kan en gjøre med drivstoffpriser på over 15 kr/liter? De siste tre ukene har det vært satt prisrekord på prisrekord på bensin, og hver dag denne uken har vi kunnet lese om nye lavmål. Aftenposten går til og med så langt å hevde at du må venne deg til over 15 kroner literen for bensinen grunnet bekymring for situasjonen i Iran. Trykk her for å besøke »

Da er spørsmålet – hva kan du som gjerrigknark gjøre med det? Vi har i et tidligere blogginnlegg skrevet grundig om hvordan du kan få opptil 20% billigere bensin, og flere av de tipsene derifra er i disse tider høyaktuelle:

 

  1. Kjøp bensinen når den er billigst. For mange steder er dette gjerne søndag ettermiddag kveld og tidlig mandag morgen. Ta med ekstra kanner og fyll opp!
  2. Skaff deg et kredittkort som gir rabatt/cashback hver gang du fyller drivstoff, eksempelvis det anerkjente 365 Direkte fra Danske Bank som gir deg 2% rabatt på alle stasjoner i hele verden, men særlig Esso-rabatten er bra. Du får inntil 85 øre rabatt per liter (fast 34 øre + 3,65% cashback). Husk at denne type kort ofte har en cashback-grense per år, så sørg for at du har nok kort å veksle mellom slik at du ikke overskrider denne grensen og dermed går glipp av penger tilbake.

    (Glem heller aldri Gjerrigknarkens to kredittkortvettregler – betaler du ikke regningen i tide, gjelder følgende: Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12 mnd. Totalt 16 929.)

  3. Kartlegg de billigste bensinstasjonene i ditt nærområde. Hvis du er så heldig å ha et valg kan det vise seg at noen er konsekvent billigere enn andre. Til hjelp kan du prøve bensinprisapplikasjonen til Android og iPhone.

Da ønsker vi deg lykke til videre i kampen for lavere drivstoffutgifter. Og vil du ta en ekstra titt på vår tidligere grundigere artikkel som tar for seg ytterligere et par triks, kan du lese om dette her: Stå i mot griske bensinkjeder - lur deg til billigere bensin.

Tilbyder: 365 Direkte
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?