< >

Billig fotoshoot til bryllupsbilder og andre anledninger

Billig fotoshoot til bryllupsbilder og andre anledninger Med jevne mellomrom kjører ulike fotostudio kampanjer i form av gratis fotografering med full makeup, hvor du ikke forplikter deg til noe som helst. Det eneste som koster er om du vil kjøpe bildene. Noen steder får man også første bildet gratis. Dette kan gjerrigknarker potensielt bruke på en lur måte.

Benytter du deg av denne typen tilbud kan du selv velge tema, ha med klær, pynt, personlige duppeditter som betyr noe for deg og dine og bestemme selv hvordan du/dere tenker å sminkes/se ut.

Hver gang en er på med på noe slikt tenker en: hvorfor ikke bruke dette på en litt mer "slu" måte? Foreksempel når en snart skal gifte seg, velge et tema nærliggende bryllup, ta med penklær og ta mange fine bilder, og dermed bare kjøpe de fineste. Slik kommer en unna de mange tusen krone en bryllupsfotografering ville kostet hos en fotograf med studio. Det går jo også ann å bruke andre temaer som feks konfirmant, barndåp og så videre. Kreativiteten setter grenser!

Dette var Nina sitt lille sparetips, vi takker så mye og håper flere av dere sender inn deres egne sparetips!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: