< >
Annonse:

IKEA-guide for gjerrigknarker

IKEA-guide for gjerrigknarker I forbindelse med at IKEA nå igjen distribuerer sin velkjente katalog, kan vi ikke dy oss for å samle sammen alle de gode IKEA-mulighetene for oss som er litt ekstra gjerrige. Kanskje du vet om flere? Tips oss davel - bruk kommentarfeltet nedenfor. Trykk her for å besøke »

Gratis transport i Oslo og Bergen

For det første kan du som «sogner» til IKEA Furuset og IKEA Slependen bruke den klassiske IKEA-bussen som transporterer deg gratis fra Fred Olsensgt. en gang i timen. Legg merke til at bussen ikke stopper mellom varehuset og Fred. Olsensgate.

IKEA Åsane har gratis busstilbud frem til 7. september – og den stopper flere steder i Bergensområdet.

IKEA Family-kortet gir mange fordeler

Dersom du ikke har forberedt deg ved å bestille IKEA Family-kortet som gir deg rabatter og andre fordeler, kan du faktisk ordne dette mens du handler – bare bruk en av terminalene som du finner flere steder i bygget. Så kan du få tilsendt en SMS som du viser frem i restauranten eller kassen.

IKEA Family-kortet gir deg gode rabattmuligheter på varer, men du kan for eksempel spise gunstigere enn andre. Dersom jeg f.eks. tar turen til Ikea Slependen får jeg 20 kroner rabatt på lasagne med laks (kun kr 39 for en liten porsjon - som holder for en gjerrigknark). I tillegg drikker vi selvsagt bøtter og spann av ett beger (legg merke til ETT) brus til en tier. Her kan storfamilien virkelig spare penger og unngå brusinnkjøpet til helgen.

Gratis middag?

Ifølge tipser RIBorg får man for øvrig gratis middag på den dagen i året man har navnedag. Dette er offisielt bekreftet for IKEA Leangen, men vi satser på at dette gjelder for de andre varehusene også. 

16. august 2013 kl. 19-21 arrangeres det forresten krepselag i IKEA sine varehus. Som IKEA Family-medlem betaler du kun kr. 99 (barn t.o.m. 12 år kr 25) for et herlig måltid. Spis så mye du orker av bl.a.: kreps, reker, krepsehaler, rømmesaus med dill, grønn salat, nystekt brød, ostepai, assorterte kaker, gravlaks, kokt laks, dillpoteter, gravlakssaus, agurksalat, Rhode Island salat, rugknekkebrød, ostekake m/bringebær, vellagret ost og masse annet godt.

Gratis kaffe og te!

Nok en fordel med kortet. Du behøver bare å vifte med IKEA Family-kortet for å få en gratis kopp kaffe (fra mandag til fredag).

For den gode samvittigheten er også IKEA Family-kortet perfekt. Hver gang du handler noe og drar kortet i kassen, gir IKEA 30 øre til UNICEF.

Tilbud om billig levering for studenter

Dersom du er student (eller i alle fall kan finne en i familien som har studentbevis) og ikke har mulighet til å transportere varene hjem alene, kan du benytte deg av tilbudet om halv pris på lokal hjemlevering frem til 25. august. Men ikke glem at IKEA låner ut tilhenger helt gratis!

Gratis barnemat på glass

Har du småbarn ender du vel opp i restauranten for å ta en velfortjent pause? Da er det kjekt å vite at IKEA gir deg gratis barnemat på glass!

Gjerrigknarken digger IKEA!

Og ikke glem at IKEA-katalogen for 2014 er klar!

Tilbyder: IKEA
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?