< >
Annonse:

Oversikt over de beste tipsene innen gratis bøker og lydbøker i juli

Oversikt over  de beste tipsene innen gratis bøker og lydbøker i juli Ferietiden er en tid mange har tid til å lese, derfor bringer vi deg her en oversikt over de beste tipsene for hvordan du skal skaffe deg gratis bok-underholdning i sommer, enten det gjelder vanlige bøker, lydbøker eller e-bøker og magasiner.

Bøker til voksne: Krim, bestselgere og lydbøker

Sommertilbud i Norges eldste bokklubb: Få gratis bøker og en kanne fra SteltonFå aktuelle bøker og en kanne fra Stelton
Bli medlem av Bokklubben og få en stor velkomstpakke. I tillegg til 3 aktuelle boktitler får du en kanne fra Stelton samt telysholdere. Merk at det ikke er noen kjøpeplikt knyttet til tilbudet, og at du må betale porto for velkomstpakken.

Gratis krim: Bygg din egen velkomstpakke til kr 1000,-Bygg din egen krimpakke til kr 1000,-
Fyller du ut skjemaet her kan du sikre deg 1000 kroner til å bygge din egen velkomstpakke bestående av 3 valgfrie krimbøker og ulike gaver. Merk at det ikke er noen kjøpeplikt knyttet til tilbudet, og du må betale porto for velkomstpakken.

Få to lydbøker og headset gratisFå to lydbøker og headset gratis
I denne velkomstpakken kan du sikre deg to valgfrie lydbøker og et headset fra Koss. Alt du må gjøre er å fylle ut skjemaet. Husk at det ikke er kjøpsforpliktelser knyttet til tilbudet, og at du må betale porto for velkomstpakken.

Få en vannkaraffel og 3 valgfrie bestselgereGratis bestselgere og vannkaraffel
Har du lyst på en praktisk vannkaraffel får du nå denne og tre gratis bestselgere i velkomstpakke fra Tanums bestselgerklubb. Noe for de tørste og leselystne gjerrigknarker. Husk at du ikke forplikter deg til noen kjøp, men må betale porto for velkomstpakken.

Bøker for barn: Bra sommerunderholdning for poden

Få tre store og fyldige velkomstpakker for barn gratisTre store og fyldige velkomstpakker
Nesten dumt at en må gjøre et valg på denne saken, du kan velge nemlig velge mellom Thorbjørn Egner velkomstpakke, Dora the Explorer velkomstpakke eller Kaptein Sabeltann velkomstpakke. Alle velkomstpakkene er fyldige med mye bra innhold. Det er ingen kjøpeplikt tilknyttet tilbudet, men vær obs på at du må betale porto for velkomstpakken.

Gavekort på kroner 1000,- og bøker til barnGavekort på kroner 1000,- til valgfrie bøker
Blir du medlem av Bokklubben Barn får du et gavekort på 1000 kroner og tre valgfrie barnebøker. Gavekortet innløses hos Bokklubben og kan brukes på gaver og produkter som man selv ønsker. Det eneste man forplikter seg til er å være medlem i et år og å betale porto for velkomstpakken.

E-bøker, e-magasiner og blader

Få en gratis e-bok fra ArkFå gratis e-bok fra Ark
Registrer deg som «Ark-venn» og få en gratis e-bok. Boken det dreier seg om er «Vinterstengt» av Jørn Lier Horst.

Kjøp magasiner og blader digitalt til rabatterte priserRabatter på magasiner og blader
Å kjøpe magasiner og blader digitalt er både billigere og mer miljøvennlig enn å kjøpe de på papir. Vi viser deg her hvordan du kan kjøpe blader som feks Cosmopolitan, Marie Claire, Elle, BusinessWeek, Men's Health, Dine Penger, MacWorld med flere direkte på nett, uten dyre mellomledd. Les dem så på ditt nettbrett, iPad eller på PC om du ønsker det.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236