< >
Annonse:

Spar penger på hudpleie

Spar penger på hudpleie Bruker du pengene dine på «viktige» produkter for å pleie huden din? Da vet du at man ikke kan spare penger på kremer og annet dill hvis man skal ha alt som blir anbefalt. Men er du klar til å endre tankegangen din, så får du noen besparende råd for å få til en god samling hudpleieprodukter til en god pris. Trykk her for å besøke »

Kosmetikkindustrien tar seg godt betalt

Kosmetikkindustrien utvikler seg så fort at det er vanskelig å holde tritt med farten på de nye innkommende produktene. Og det blir enda vanskeligere om vi skulle skaffet oss alle disse tusenvis av «nødvendige» greiene, og ikke en gang onkel Skrues formue ville greid å kjøpe alt.

Heldigvis var det noen lure profesjonelle karer som fant ut en måte å unngå at vi gikk konkurs, alle sammen. Det eneste du må gjøre, er å følge ledetrådene i denne teksten, og behandle både naturen og lommeboka pent.

Skjønnhetsindustrien tilbyr mange muligheter til å kjøpe inn det nyeste nye. Alt fra de 100% kjemikalske til de mere organiske produktene. Uansett hvor vi leter, virker det som om det ikke er enkelt å spare særlig mye på skjønnhetsprodukter.

Enkle triks for å spare på hudpleie

Dersom du ikke har noe imot å bruke abonnementsordningene for alt de er verdt, bør du ta en kikk på vår OVERSIKT OVER GRATIS KROPPSPLEIEPRODUKTER som gir deg plenty med luksuriøse kremer og annet til en rimelig penge. 

La oss ta en titt på helt enkle triks for å spare masse på hudpleie.  

  1. Det er ikke overraskende at folk leter etter de mest effektive og enkle hjemmelagde oppskrifter for å lage sine egne kremer og behandlinger. Faktisk er dette den eneste måten å få helt naturlige og organiske produkter og kjemikalier innblandet. Mange av ingrediensene finner du faktisk på kjøkkenet.
  2. Ofte er urter, grønnsaker og frukt ideelle balsamer. Men de fleste av dem har ikke umiddelbar effekt, ettersom de naturlige ingrediensene ofte trenger litt tid til å innarbeide effektene sine, men du vil komme til å se de langvarige resultatene på lommeboka di, for disse oppskriftene er ikke like dyre.
  3. Etiketter er perfekte guider for å lede deg gjennom endring i dine hudpleierutiner som vil spare deg for masse. Disse lister opp alle ingrediensene som kan bli funnet i produkter som blir laget av kjente eller ukjente produsenter. Nøkkelen til suksess er å finne ingrediensene som går igjen både blant de dyre og de billige produktene, som typisk er de ingrediensene som faktisk har noe å si for de problemene produktet reklamerer med å løse.
  4. Du har sikkert opplevd å bruke en rekke produkter fra mange forskjellige produsenter. Feilen ligger i at disse ikke går noe godt sammen, siden hvert merke ofte lager en serie for hver type produkt, og disse blir videre utviklet. Dette kan fører til at produktene du bruker, overlapper hverandres funksjoner, kanskje til og med ødelegger dem.
  5. Hvis du kombinerer noe med et produkt fra en annen produsent, har det kanskje ikke den ønskede effekten. Og produktene trer faktisk ikke så fort i effekt som du tror. Det beste tipset som guruer innen hudpleie gir, er å kjøpe de mest enkle produktene fra én enkelt produsent. Hvis du opplever at det ikke funker, bytter du ganske enkelt produsent, eller produktserie, hvis det er mulig.
  6. Bruk alltid et produkt i minst tre uker, med mindre det irriterer eller skader huden din umiddelbart. Dette er det typiske tidsrommet et hudpleieprodukt trenger for å fungere ordentlig. Ikke gi opp å bruke det fordi du har funnet et nytt produkt. Gi behandlingen god tid for å få en optimal effekt.
  7. Det finnes dessuten en rekke produkter til flerbruk, som kan fylle flere forskjellige roller godt, og som da vil spare deg masse penger. Det er ingen grunn til å bruke et produkt til bare én ting når det kan fungere som andre ting også. Dette er faktisk nøkkelen til å spare masse penger, å kjøpe 2 i 1-produkter, som kvisekrem som både renser huden og stabiliserer pHen i huden din.

Dersom du ikke gidder å bruke agurkmasker og støvsuge kjøleskapet i din jakt på billige kremer, kan du prøve disse istedenfor:

GRATIS DAGKREM FRA VENDELA

GRATIS NATTKREM FRA VENDELA

GREEN TEA MOT RYNKER OG SLAPP HUD

Hvilke triks bruker du for å spare penger på hudpleieprodukter?

Tilbyder: Gjerrigknark
Leter du etter noe spesifikt?