< >
Annonse:

Ta julehandelen fra godstolen

Ta julehandelen fra godstolen Det er ikke lenge igjen til julaften og Gjerrigknarken gleder seg allerede. Ikke bare fordi adventstiden og julen er koselige greier, men også fordi jeg vet at det ikke blir noe stress i forhold til gaveinnkjøp og shopping. Følger du mine råd, vil du også kunne slappe mer av og heller prioritere familien istedenfor å stresse rundt på kjøpesentre dag etter dag. Trykk her for å besøke »

Gjerrigknark med stålkontroll over julen

Som en god og systematisk gjerrigknark har jeg selvsagt allerede en del gaver liggende klar i skapet, godt gjemt for mottakerne. Det er både bøker og velkomstpakker fra bokklubber jeg har blitt medlem av i senere tid, cd’er, filmer og spill jeg har kjøpt billig via tilbud på for eksempel CDON, gavekort jeg har fått ved å svare på undersøkelser via for eksempel YouGov og sikkert også en rekke andre godsaker som jeg har glemt også.

Hvordan finne resten av gavene?

Men det lar seg ikke unngå at det fortsatt mangler enkelte gaver som skal under juletreet – for øvrig en herlig tradisjon til og med en gjerrigknark som jeg setter stor pris. Å glede andre samtidig som man ikke har betalt en formue for det er toppers :).

Men jeg er ikke så veldig glad i fly rundt i butikker. Ja, dersom jeg får tilbudsbrosjyrer i posten, hender det at jeg planlegger sparsommelige innkjøp. Men i dag er jeg nok mer tilbøyelig til å bruke datamaskinen.

Bruk kredittkort, men forsiktig!

Jeg kikker etter noen gode rabattkoder og graver frem kredittkortet mitt. Ja, faktisk eier jeg opptil flere som er tilpasset forskjellige bruk. Det er definitivt en myte at en gjerrigknark som vil spare penger ikke skal bruke kredittkort, det kan du lese mer om i denne artikkelen.

Jeg bruker som oftest Gebyrfri VISA til handel på nettet, men det finnes jo nok av andre kredittkort også. Jeg har stålkontroll på bruken og har ikke følelsen av at pengene ramler ut av min vanlige brukskonto. Selvsagt går jeg ikke amok!

Julegavetips til deg

Dersom du fortsatt står uten julegaver, ville jeg ha satt meg ned og vært litt kreativ. Hva med å gi et gaveabonnement på et tidsskrift der du samtidig får med en velkomstgave? Hva med å gi bort bøker fra en bokklubb mens du selv kan beholde deler av velkomstgaven? Hvorfor ikke kikke på tilbudene som CDON alltid har med cd’er, filmer, bøker, tv-serier osv.?

Slapp av når førjulstiden kommer

Setter du deg ned foran datamaskinen med kredittkort og en god kopp te, vil du se hvor fort det går. Og turen ut i desember med familien for å spise gratis pepperkaker og gløgg i gågaten eller på kjøpesenteret kan du ta helt med ro. Du behøver ikke gjøre annet enn å gå til de butikkene der de har gavedisker med gratis julepapir og –bånd! Julen er reddet!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236