< >
Annonse:

Få L, isskrape og bakspeil fra Vegvesenet

Få L, isskrape og bakspeil fra Vegvesenet Dersom du selv er ungdom eller forelder til en ungdom, dukker det snart opp spørsmål om kjøreopplæring for å «ta lappen». Ekte gjerrigknarker gjør selvfølgelig alt mulig for å ordne det slik at hele seansen blir billigst. Vi startet med en tur til Biltilsynet for en gratis informasjonskveld, der vi fikk både isskrape, bokstaven L til å ha bak på bilen og ledsagerspeil. Og bøttevis med kaffe og te. Trykk her for å besøke »

Gjerrigknarken er som de fleste opptatt av bedre trafikksikkerhet blant unge. Visste du at Statens Vegvesen i ditt nærområde inviterer til temakvelder om privat øvelseskjøring? Vår vert for kvelden påpekte ganske riktig at voksne, trygge sjåfører kan gjøre mye for ferskinger som skal ta førerkort for bil. Og det sparer lommeboka også for ekstra bryderi!

Øvelseskjøring sparer penger og gir mer trafikksikker ungdom

Hoveddelen av trafikkulykkene skjer i aldersgruppen 18-24 år, og Vegvesenet har klokkertro på at øvelseskjøring og mengdetrening skaper mer trafikksikker ungdom.

Informasjon med noko attåt

Vi deltok på et informasjonsmøte der det både ble mye faglig utbytte og ikke minst goder på hver av de fremmøtte. I tillegg til den sedvanlige serveringen, fikk vi altså utdelt en «startpakke» med noen nyttige brosjyrer og et bakspeil, øvelseskjøringsskiltet «L» og en isskrape. Skulle du kjøpt disse tingene i en bilutstyrsbutikk, ville du nok raskt vært kvitt en hundrings. Penger spart er penger tjent, og attpåtil i trafikksikkerhetens navn!

Informasjonsmøtene er i utgangspunktet kun beregnet på foresatte med ungdommer i passende alder, men vi tipper det fint går an å melde seg på uansett. Du må bare fylle ut skjemaet på påmeldingssiden til Statens Vegvesen etter at du har skrevet inn postnummeret slik at systemet foreslår et møte i nærheten av deg!

Gjerrigknarken var godt fornøyd med utbytte av kvelden, både faglig og utstyrsmessig. 

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?