< >
Annonse:

Det er på tide å ta i bruk DigiPost nå - spar penger og bidra til at miljøet skånes!

Det er på tide å ta i bruk DigiPost nå - spar penger og bidra til at miljøet skånes! Gjerrigknarken var i utgangspunktet skeptisk til Postens Digipost-tilbud da det kom for noen år siden, men nå er tiden inne for å registrere seg! Grunnen er enkel: du sparer penger, og som en bonus bidrar du til å skåne miljøet!

Kort fortalt er DigiPost en spamfri, elektronisk postkasse for viktige dokumenter og kvitteringer. Tjenesten er tilgjengelig for alle innbyggere og levert av Posten Norge. I utgangspunktet skulle ikke en slik tjeneste være nødvendig, men etterhvert som spamproblemet øker ser vi mer og mer behovet for dette. Dette er imidlertid ikke de viktigste grunnen for å ta tjenesten i bruk:

Med DigiPost tar du vare på dine elektroniske kvitteringer og garantier til når du trenger dem

DigiPost har i løpet av det siste året inngått et samarbeid med dSAFE, en tjeneste som lar deg få kvitteringer for kjøp i butikk digitalt i din DigiPost-kasse. Dette er ganske enkelt genialt! Istedenfor at du som gjerrigknark må ha en perm med alle papirkvitteringene for ting du har kjøpt, kan du ganske enkelt finne frem til kvitteringen du trenger når behovet oppstår. For eksempel når en vare går i stykker og du fortsatt er innenfor garantitiden til butikken eller reklamasjonstiden du har i henhold til Kjøpsloven er det veldig fint å kunne hente frem dette elektronisk, fremfor å bla i kvitteringsbunken uten å vite eksakt hvor den er. For hver kvittering du mister taper du altså penger, dette problemet unngår en med DigiPost! Så sørg for å åpne din egen DigiPost-kasse

Papirdokumenter og kvitteringer er en miljøbelastning – vær med å bidra til at dette blir overflødig

Kvitteringer for kjøp er uten tvil viktig, det samme gjelder viktige dokumenter fra bank, forsikringsselskaper med mer. Med det handelsvolumet som er i Norge hver dag blir imidlertid disse papirmøllene en stor belastning. Tonnevis med trær går med i produksjonen av papir til kvitteringer og dokumenter samt annen post som sendes deg fysisk. Mange av disse kvitteringene og dokumentene leses knapt og brukes aldri igjen. I tillegg kommer energi og kjemikalier som inngår i papirlagingsprosessen samt co2-utslipp som følge av transport. Hvis alt dette kan distribueres digitalt istedenfor fysisk gjør vi miljøet en kjempetjeneste!

Oppsummert: Registrer deg nå og spar penger og miljø!

Jo flere som registrerer seg på DigiPost, jo mer legger en til rette for at handelsstanden på sikt kan kutte ut papirkvitteringene. Det er jo flott med en tjeneste som både gjør at du kan spare penger og skåne miljøet, ikke sant?

=> Du kan registrere deg her for å åpne din egen DigiPost-kasse

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?