< >
🎅 TIPS: Vinn iPhone 15 Pro, Nintendo Switch, Google Nest Mini, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender! Sjekk også min store oversikt over gavmilde julekalendere med flotte premier!
Annonse:

Ikke la deg lure til å kjøpe dyre antivirusprogrammer & brannmurer - det får du gratis fra Microsoft

Ikke la deg lure til å kjøpe dyre antivirusprogrammer & brannmurer - det får du gratis fra Microsoft Her er et sparetips for deg med PC som kjører Windows 7, Windows XP eller Windows Vista: Ikke la deg lure til å kjøpe dyre anti-virusprogrammer og annen sikkerhets-programvare! Microsoft gir deg det du trenger kostnadsfritt, trygt og enkelt! Trykk her for å besøke »

Løsningen for å holde din Windows-PC ren for virus, skadevare og trojanere heter Microsoft Security Essentials og kan lastes ned helt gratis fra Microsoft sine nettsider.

Kombinert med brannmuren Windows Firewall som følger med operativsystemet når du kjøper det, gir dette deg alt du trenger. Andre aktører som selger betalt sikkerhetsprogramvare vil selvfølgelig hevde noe annet. Denne typen sikkerhetsprogrammer  kommer gjerne med store advarsler og irriterende påminnelser, hvor Microsoft sin egen løsning er veldig diskret og på ingen måte irritertende.

Dersom du har Windows 8 kommer denne med en oppgradert versjon av Windows Defender, som gir akkurat samme beskyttelse som Security Essentials gir til de tidligere versjonene av Windows. Med andre ord går det ikke an å oppgradere Security Essentials til å fungere med Windows 8.

PS: Har du en MAC eller Linux-PC? I såfall tips oss gjerne om dine anbefalte sikkerhets- og antivirusprogrammer på disse plattformene! Intet operativsystem er fritt for virus- og skadevaretrusselen, på tross av at enkelte entusiaster hevder noe annet....

PS 2: Nyere mobiltelefoner og smarttelefoner blir større og større grad et mål for virus og annen skadelig programvare. Vi tar gjerne i mot dine sikkerhetstips for både iPhone og Android også!

Tilbyder: Microsoft.com
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?