< >
Annonse:

Kjøp såpen Ada og spar plenty

Kjøp såpen Ada og spar plenty Gjerrigknarken Liv tipset oss for en tid tilbake om dusjsåpen Ada (Adaptor) som selges på 5-literskanner og er produsert av synshemmede. Et knalltips for oss som vil spare gryn. Trykk her for å besøke »

Gjerrigknarken tok forleden turen til en forretning som selger denne såpen – for kr 199 var 5 liter dusjsåpe i familiens eie.

Billigere enn alt annet?

Sammenligner jeg med vanlige dusjsåper som jeg kjøper, for eksempel hos Yves Rocher der jeg får ca. 200 ml for rundt 20 kroner i tilbudspris, er jo 199 spenn for 5 liter et rent røverkjøp.

Skulle jeg kjøpt 25 slike dusjsåper, ville jeg betalt rundt 500 kroner. Nå sparte jeg 301 kroner i ett jafs. HERLIG!

Flerbruks- og miljøvennlig attpåtil

Du har kanskje en eller flere vanlige pumpedispensere tilgjengelig? Denne såpen kan du bruke både i dusjen og som håndsåpe. - Jeg bruker såpen også på min toårige datter som har en tendens til å få eksem av en del produkter, men denne såpen tåler hun helt fint, forteller Liv til Gjerrigknark.com.

Såpen inneholder Aloe Vera og beskrives som miljøvennlig og biologisk nedbrytbar. Den er også svanemerket.

Gjerrigknarken anbefaler

Gjerrigknarken Rune anbefaler denne såpen på det varmeste – du sparer både penger og hjelper Norges Blindeforbund i tillegg til at miljøet gleder seg over bruken!

Ifølge nettsiden til Adaptor kan du få kjøpt Ada hos Coop Obs og Staples - der jeg kjøper den.

Takk for tipset, Liv!

Som takk for tipset fra Liv sender vi henne tre flaxlodd, forhåpentligvis gir det henne råd til å kjøpe mange nye kanner med Ada dusjsåpe!

Har du også et godt tips å komme med? Tips meg davel!

Tilbyder: Adaptor
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236