< >
Annonse:

Bekjemp skadedyrene selv - spar penger

Bekjemp skadedyrene selv - spar penger Skal man benytte profesjonelle, eller velge å gjøre det selv? Her er det mye penger å spare! De fleste skadedyr fjerner du selv på en enkel og rimelig måte, uten å involvere et skadedyrfirma. Noen «skadedyr» trenger du ikke en gang å behandle mot - da det holder å endre litt på inneklimaet.

OBS: Veggdyr, kakerlakker og større infestasjoner av skadedyr som kan gå ut over liv og helse, bør overlates til profesjonelle.

Hva kan du gjøre selv, og er det mye penger å spare?

De fleste skadedyrbedrifter har en lei tendens å signere deg opp på en løpende avtale etter at bekjempelse har funnet sted, bare for å forebygge. Må du forebygge eller fortsette bekjempelsen, kan du fint gjøre dette selv både mot maur, mus og rotter.

En gjennomsnittlig serviceavtale med et skadedyrfirma for bekjempelse og forebygging av eksempelvis maur i din bolig, koster 4.000 - 5.000,- per år. Dette er ofte avtaler som løper år etter år enten fordi du har glemt å si opp avtalen, problemet fortsatt er der, eller fordi det er skrevet 2-3 års avtale (noe som ikke er lovlig, med private)?

Ønsker du å gjøre dette selv, med de samme preparater som skadedyrbedriftene benytter og med support fra proffer er dette mulig til en langt lavere pris:

Regnestykke:

  • 3 år avtale med et skadedyrfirma – kroner 12-15.000,-
  • 3 år, gjør det selv – ca kr 3000,-
  • => Kr 10-12.000,- spart

Som kjent er penger spart, penger tjent. Om du søker på nett finnes det ulike gjør-det-selv-løsninger du kan kjøpe til en rimelig penge.

Denne artikkelen er basert på et tips vi har fått av Geir Jæger fra skadedyrbutikken.no, som er eiet og drevet av flere offentlig godkjente skadedyrbedrifter. Vi takker for tipset!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: