< >

Hvordan arrangere billigst mulig bryllup

Hvordan arrangere billigst mulig bryllup Vår og sommer er bryllupstid. En fin årstid for en gjerrigknark-gjest til å skaffe seg gratis måltid og drinker. Men er det du selv som inviterer til bryllup, har kanskje pipa en annen lyd?!

Fortvil ikke! Det er ingen grunn til at det å gifte seg og det å være en gjerrigknark trenger å være motstridende!

Her følger tipseren vår, Kari, sine sparetips i bryllupstider:

  1. Start tidlig med planlegging. Vær ute i god tid med leie av lokaler. Gjør avtaler i god tid. Det kan du spare penger på.
  2. Tenk på hvilke talenter som finnes blant venner og familie. Har du en fetter som tar DJ-jobber på si? Perfekt. En venninne som er flink til å synge? Hurra! En søster som har jobbet som konditor? Flott!
  3. Kjøp billige ting du kommer over. Dette punktet forutsetter at du har planlagt omtrent hvilket tema/pynt du vil ha i bryllupet, men ikke så fastspikret at det ikke kan justeres hvis du kommer over noe virkelig billig. Etter bryllupet kan du enten forsøke å selge brukt bryllupspynt på f. eks. finn.no, hvis du ikke har kjøpt ting som du fint kan bruke i ditt eget hus, i alle fall noe av det. Ting som ikke ble brukt kan benyttes som gaver ved senere anledninger.
  4. Bestiller du brudekjole i god tid, kan du få den sydd i Kina til en billig penge, ofte bare rundt 1200 kroner (ja, du leste riktig!) for en skikkelig fin prinsessekjole av en kjole. Velger du en kjole med snøring i ryggen er det ingen fare om du går opp eller ned noen kg heller :) Denne kan også selges videre.
  5. Det er ikke frekt å ønske seg penger i bryllupsgave! Dette kan eventuelt brukes til å betale for moroa :)

Tusen takk til Kari for flotte tips! Ellers vil vi legge er det alltids lov å gjøre som paret under, nemlig holde feiringen enkel, med få gjester:

Har du noen gode bryllupstips? Skriv de inn i kommentarfeltet, eller send inn via vårt tipseskjema :)

Men ikke fortvil: Ingen grunn til at det å gifte seg og det å være en gjerrigknark trenger å være motstridende! Her følger mine sparetips i disse bryllupstider:
- Start tidlig med planlegging. Vær ute i god tid med leie av lokaler. Gjør avtaler i god tid. Det kan du spare penger på.
- Tenk på hvilke talenter som finnes blant venner og familie. Har du en fetter som tar DJ-jobber på si? Perfekt. En venninne som er flink til å synge? Hurra! En søster som har jobbet som konditor? Flott!
- Kjøp billige ting du kommer over. Dette punktet forutsetter at du har planlagt omtrent hvilket tema/pynt du vil ha i bryllupet, men ikke så fastspikret at det ikke kan justeres hvis du kommer over noe virkelig billig. Etter bryllupet kan du enten forsøke å selge brukt bryllupspynt på f. eks. finn.no, hvis du ikke har kjøpt ting som du fint kan bruke i ditt eget hus, i alle fall noe av det. Ting som ikke ble brukt kan benyttes som gaver ved senere anledninger.
- Bestiller du brudekjole i god tid, kan du få den sydd i Kina til en billig penge, ofte bare rundt 1200 kroner (ja, du leste riktig!) for en skikkelig fin prinsessekjole av en kjole. Velger du en kjole med snøring i ryggen er det ingen fare om du går opp eller ned noen kg heller :) Denne kan også selges videre.
- Det er ikke frekt å ønske seg penger i bryllupsgave! :)
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈