< >
Annonse:

Lurt triks: Skaff deg ekstra gratisovernattinger med Hotels.com sitt bonusprogram

Lurt triks: Skaff deg ekstra gratisovernattinger med Hotels.com sitt bonusprogram Mange har vært borti bonus-programmet til Hotels.com, Welcome Rewards. Her er en kreativ måte du kan bruke det til å få mange flere gratis bonusovernattinger enn du vil klare på egenhånd. Tipset er lovlig og helt gratis, men muligens en smule utspekulert ;) Trykk her for å besøke »

For de som er ukjente med Welcome Rewards er ordningen slik at du får 1 gratisovernatting for hver 10 natt du booker gjennom hotels.com. En gjerrigknark bor ikke unødig på hotell, så skal du samle opp dette kun ved egen bruk kan det bli lenge mellom hver gang du bor gratis.

Under ser du deres egen forklaring av hvordan bonsuprogrammet fungerer:

Welcome Rewards fra Hotels.com
Skjermdump fra Hotels.com - Welcome Rewards

Så til trikset:
Det første du må gjøre er å opprette en konto på Hotels.com. Det krever ikke annet enn at du registrerer dine grunnleggende detaljer som navn, epost, adresse og telefonnummer - og vips er du klar til å tjene deg gratisovernattinger:

Det du må gjøre for raskt å øke antallet gratisovernattinger er å tilby deg å booke hotell for andre i forbindelse med ferier og andre reiser. Du finner ganske sikkert venner, bekjente, tanter, onkler eller andre som er mer enn glade for at du ordner det praktiske knyttet til hotellbookingen for dem.

Du registrerer selvfølgelig alle overnattingene gjennom din egen Hotels.com-konto (sørg for å være innlogget når du bestiller). Og slik kan du altså med ditt eget mini-reisebyrå tjene opp gratisovernattinger i langt raskere tempo enn du hadde klart på egenhånd. Husk å gjøre de som reiser oppmerksomme på at bookingen står i ditt navn.

Husk på å ta deg betalt i tide
Husk at hvis det er lenge til reisen gjennomføres, og du legger ut for reisen fra din egen konto at du sørger for at den eller de som skal reise betaler deg tilbake med en gang. Du vil jo ikke gå glipp av renteinntektene disse pengene gir, selv om du kanskje ikke skulle trenge pengene tilbake med en gang!

Unngå bruk av egne penger - tjen på renteinntekter samtidig
Vil du være enda smartere bruker du et kredittkort med lang kredittid til å betale reisene du booker for andre med (feks: Bank Norwegian som har inntil 6 uker).

Slik er du ikke avhengig av å ha mye penger på konto for å gjøre utleggene og du kan potensielt tjene ekstra med rentepenger, siden ingen vil synes at det er urimelig at du ber dem betale deg for utlegget du har hatt med en gang.

Når pengene er satt inn til din konto kan du la dem stå inntil kredittkortregning skal betales, det vil si at du få opptil 40-50 dager ekstra med renteinntekter på penger som egentlig ikke er dine. Men for all del: Husk å betale kredittkortregningen i tide, ellers er det du som taper renter til banken!

Forhåndsbetaling kan være lurt
Et siste godt råd er at du, dersom du er usikker på økonomien til de du skal bestille tur for, be om forhåndsbetaling! Slik sikrer du at det ikke er du selv som får tap på bestillingen, dersom de du kjøper overnattinger for ikke skulle klare å gjøre opp for seg.

Lykke til! :)

Tilbyder: Hotels.com
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt innen reise & overnatting?