< >
Annonse:

Anbefaling: Sjekk kassalappen hver gang du handler

Anbefaling: Sjekk kassalappen hver gang du handler Du tenker kanskje at du må være miljøvennlig og ikke be kassereren om å printe ut kassalappen når du har handlet? Har du tenkt over at det faktisk både titt og ofte skjer feil? Spar penger ved å følge med på prisene.

Du synes kanskje din lokale matvarebutikk og de ansatte er til å stole på? Når det gjelder min egen lommebok, stoler denne gjerrigknarken ikke på noen andre enn seg selv. Det er menneskelig å gjøre feil, og slikt skjer også i dagligvarebransjen. For noen år tilbake fant Forbrukerombudet prisfeil i en rekke butikker.

Har du sett deg ut en rekke godvarer i den siste tilbudsavisa til butikken din? Eller finner du varer i butikken som har håndskrevet skilt med «Nedsatt 50%» osv.? Jo flere slike spesialtilbud du benytter deg av, jo større er sjansen for at du betaler for mye i kassen.

Ingenting feil med denne kassalappen, bortsett fra boblevannet skulle vært tatt med hjemmefra!

Følgende tips bør alle følge:

1) Be alltid om kassalappen.

2) Pakk varene tilbake i handlevogna di og trekk deg til side så andre også får handlet ferdig.

3) Gå gjennom kassalappen og sjekk at alt er korrekt.

4) Spør gjerne betjeningen dersom du lurer på noe. De har som oftest god peiling på både tilbud og priser, det kan jo være at du tok feil vare.

5) Pakk så varene i dine medbrakte poser/kasser og ta turen hjemover – med kassalappen.

6) Har du noen gang opplevd at en vare ikke var helt som du forventet? Når du i etterkant skal klage over for eksempel den dårlige frukten som du ikke la merke til i hui og hast i butikken, kan det være kjekt å ta med kvitteringen i etterkant.

Det er viktig å understreke at det ikke er kassapersonalets feil når varer ikke er riktig priset, hold derfor en hyggelig tone og påpek eventuelle feil.

Det er tross alt din jobb å følge med på hvor mye du betaler for varene, husk at butikkene har enorme mengder med priser å holde rede på!

Tilbyder: Gjerrigknark.com
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236