< >
Annonse:

Følg ekstra nøye med på kvitteringen når du handler datovarer hos Coop

Følg ekstra nøye med på kvitteringen når du handler datovarer hos Coop Tipseren Synnøve kjøper gjerne datovarer hos Coop, men har ved flere anledninger opplevd å betale fullpris. Det gjelder å følge med i kassa og ikke minst sjekke kvitteringen i etterkant - for Coop dekker ikke til strekkoden med fullpris!

- Jeg stusser litt over at Coop ikke setter tilbudslapp over strekkoden når de tilbyr datovarer, slik de gjør på andre butikker, forteller tipseren Synnøve. - Det skjer altfor ofte at vi betaler fullpris for datovarer som er nedpriset med 30 og 40% rabatt, og senest i dag skjedde dette for meg da den ansatte i kassen overså tilbudslappen på appelsinjuicen jeg kjøpte, sier Synnøve.

- Merket for nedprising settes ikke over strekkoden fordi denne er nødvendig for å kunne slå inn varen i kassa, for så å gi rabatten, forklarer bærekraftsansvarlig Per Løberg Eriksen i Coop Norge til Gjerrigknark.com. - Det er beklagelig dersom rabatten ikke er slått inn når den skal, og selvfølgelig noe våre ansatte retter opp om det er gjort feil, ifølge Løberg Eriksen.

Per Løberg Eriksen, bærekraftsansvarlig i Coop Norge. Foto: Andreas FadumFoto: Andreas Fadum

- Ut fra hva Coop forklarer, er det opp til kundene å følge med på om du får rabatten, så da gjelder det å være ekstra årvåken i kassen og selvsagt også sjekke kvitteringen i etterkant, mener Rune Kaino Nikolaisen fra Gjerrigknark.com. - Kanskje Coop bør vurdere å endre systemet slik at de printer ut nye strekkoder på datovarer, slik f.eks. Kiwi gjør det, foreslår Nikolaisen. 

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: