< >
TIPS: Vinn iPhone 13 Pro, Xbox Series S, Airpods Pro, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender!
Annonse:

Få original duffelbag fra Outpack verdt 750 kr

Få original duffelbag fra Outpack verdt 750 kr Outpack-bagen kan bæres som en ryggsekk, eller du kan bære den som en vanlig sportsbag ved hjelp av forskjellige stropper og håndtak. Du får den om du bestiller 2 utgaver av bladet Gjør Det Selv for 178 kroner inkludert levering. Trykk her for å besøke »

Den nye, solide duffelbagen fra Outpack kan romme hele 30 liter, er meget allsidig og har et hav av bruksområder.

Det er plass til både arbeidstøy, skrumaskin og alt annet utstyr, hvis du for eksempel skal bedrive gjør det selv-arbeid utenfor hjemmet. Outpack-bagen er laget i sterke, vanntette materialer, og kan fint tåle hardhendt behandling. Den er veldig solid.

Glidelåsene på bagen er vanntette, slik at du kan være trygg på at klærne eller verktøyet også er tørt når du kommer frem. Alle glidelåser er i velkjent Outpack-kvalitet og er enkle å finne, takket være en tydelig markering i kontrastfarger.

Inne i bagen finner du en romslig innerlomme, samt en ekstra vanntett pose, som er praktisk til skitne sko, våte kluter eller håndklær.

I tillegg er bagen utstyrt med myke skulderreimer med mesh-foring, og på den ene skulderreimen er det en praktisk lomme til mobiltelefon eller lignende.

Outpack-bagen kan bæres som en ryggsekk, eller du kan bære den som en vanlig sportsbag ved hjelp av forskjellige stropper og håndtak.

Spesifikasjoner:
Mål: 50 x 25 x 25 cm
Vekt: 1074 gram
Volum: 30 liter
Bæremuligheter: 3 sett reimer
Vanntett: Ja
Innvendig meshlomme: 26 x 30 cm.
Avtagbart vanntett hylster: 40 x 40 cm.

Tilbyder: Gjør Det Selv
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈