< >
Annonse:

På tide å finne en ny strømtilbyder? NorgesEnergi slår seg sammen med Fortum

På tide å finne en ny strømtilbyder? NorgesEnergi slår seg sammen med Fortum Norgesenergi og Fortum har besluttet å slå seg sammen. Fusjonen får virkning for kundene fra 13. mai. Er du kunde hos NorgesEnergi, er det kanskje på sin plass å vurdere å skifte strømtilbyder?

Det finske selskapet Fortum kjøpte Kristiansand-baserte NorgesEnergi for flere år siden, men det er først nå at selskapene skal fusjonere. Hva dette innebærer for kundene er foreløpig uklart, men det skulle ikke forundre meg om det blir dårligere kår.

– Med et stadig mer uforutsigbart og utfordrende strømmarked må alle aktører gjøre vurderinger av hvordan de best kan møte dette. I en tid hvor mange aktører kutter i tilbudet og tar betalt for kundetjenester, ønsker vi heller å videreutvikle oss og effektivisere våre prosesser slik at vi kan videreføre verdsatte kundegoder, heter det i en melding fra Hans-Erik Ramsdal, daglig leder i NorgesEnergi.

Her er mine anbefalinger til deg som vil bytte strømtilbyder:

Strømtilbyderen Klarkraft har lavt månedsgebyr, lavt påslag, ingen bindingstid eller forskuddsbetaling - en billig og gunstig avtale uten fare for store endringer.

Telemark Kraft gir prisgaranti i 12 måneder, har fastledd kr 49/mnd og ørespåslag 2,5 øre/kWh.

Dersom du er Coop-medlem, kan det også være lønnsomt å vurdere Coop Strømavtale fra Å Strøm (tidl. Los). Da betaler du 29 kr i månedsgebyr og et ørepåslag på 3,80 øre/hWh. I tillegg får 1% medlemsbonus på din løpende strømkostnad.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: