< >
Annonse:

OPPDATERT: Vinn flunkende ny Volkswagen ID.7 til en verdi av 584 000 kroner

OPPDATERT: Vinn flunkende ny Volkswagen ID.7 til en verdi av 584 000 kroner Volkswagen har en topp konkurranse gående - bokstavelig talt. Går du 613 kilometer med en VW-app, er du med i trekningen av Volkswagen personbils nye elektriske flaggskip, ID.7 firedørs coupé. Nå kan du vinne også uten genser! Trykk her for å besøke »

Er du med på INSIDERTIPS får du direkte beskjed om de virkelig godbitene på gjerrigknark.com straks de dukker opp. I tillegg får du jevnlig tilsendt tips om konkurranser der jeg har funnet svarene for deg, slik at du slipper å gjøre jobben.

Folk gikk mann av huse for å hente gensere da Volkswagen lanserte sin konkurranse om å vinne en Volkswagen ID.7 - og dermed gikk de tomme. Det er fortsatt ikke for sent å delta, men da må du svinge i vei mobilen.

- Jeg har en Android-telefon og kan fortsatt ikke delta, surmuler Gjerrigknarken Rune Kaino Nikolaisen. Han hentet en genser og hadde store planer om å gå seg (og prøvekjøre seg) til deltakelse om å vinne Volkswagen ID.7, men Google Play har foreløpig satt en strek i den regningen.

Men for alle som har iPhone, er det bare å sette i gang så snart som mulig. Last ned appen (via besøkslenken) og delta.

Du må ikke ha genser for å kunne delta - Volkswagen og Harald A. Møller AS har spyttet inn en ekstra bil, slik at folk uten gensere også kan bli med.

- Jeg er heldig som har Fru Gjerrigknark - og hun har til og med en iPhone! forteller Gjerrigknarken. Fru Gjerrigknark er godt i gang med deltakelsen og sist fredag var det tid for prøvekjøring - som alene innkasserte 306 km. - Jeg har null problem med å nå 613 kilometer før fristen midt i juni, forteller Fru Gjerrigknark.

@gjerrigknarken Gøyal konkurranse - kanskje du vinner en elbil ? fra Volkswagen? Fru Gjerrigknark deltar - og jeg er med i "ånden" ? PS. Ingen spons - vi vil vinne for søren! ? #volkswagen #vwid7 #id7 #elbil #konkurranse #gjerrigknark #vw ? original sound - Gjerrigknarken
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: