< >

Slik får du rabatt på Tusenfryd i 2016

Slik får du rabatt på Tusenfryd i 2016 Planlegger du en tur til Tusenfryd, men vil helst slippe å betale i dyre dommer? Gjerrigknarken Rune gir deg oversikten over mulighetene du har for å spare mest mulig på inngangsbilletten.

Tusenfryd fornøyelsespark utenfor Oslo er et populært reisemål for mange store og små, men å betale fullpris for en hel familie gjør et stort innhogg i lommeboka.

Hva kan man så gjøre for å redusere kostnadene til Tusenfryd?

Det viktigste for å spare mest mulig penger på inngangsbillettene til Tusenfryd er å planlegge godt i forkant. Gjerrigknarken Rune fraråder deg å reise på "måfå" og impuls - da må du betale fullpris. Og det vil du vel unngå?

Tusenfryd benytter seg av en priskalender der du enkelt kan se hvor dyre billetter er på de forskjellige dagene.

Naturlig nok er det dyrest å kjøpe inngangsbilletter til helgedagene. Du har dog f.eks. mulighet til å spare noen kroner ved å kjøpe billett på nett minst 2 dager i forveien - en slik Flexi-billett er gyldig fra valgte dato og 7 dager frem i tid.

Hvor mye koster ordinære inngangsbilletter til Tusenfryd i 2016?

Tusenfryd gjør sitt beste for å forvirre med prisene. Inngangsbilletter har forskjellig pris, avhengig av høyde på personen, men også avhengig av hvilken dag du ønsker å besøke fornøyelsesparken.

Hvor mye koster ordinære inngangsbilletter til Tusenfryd?

Å kjøpe billett i billettluken koster som nevnt mer enn å planlegge på forhånd.

Få 6% rabatt på opplevelser og fornøyelsesparker i juli måned

Hvis du har kredittkortet til yA Bank, er det smart å sørge for at du velger rabattkategori for opplevelser og fornøyelsesparker i juli måned. 

Er du kjapp og bestiller kortet nå, kan du også dra nytte av rabatten - som da kommer i tillegg til andre rabatter for Tusenfryd som du kan lese mer om lenger nede i denne artikkelen.

Les Gjerrigknarkens guide til riktig bruk av kredittkort. Skulle du mot formodning ikke betale kredittkortgjelden på forfallsdato, gjelder følgende låneeksempel: Eff.rente 22,90%, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt kr 16.744.

 

Her er mulighetene du har for å få rabatter til Tusenfryd i 2016. Dersom du kommer over flere varianter, er det flott om du kommenterer i kommentarfeltet - til glede for andre som vil spare noen kroner.

Få 20% rabatt på Tusenfryd ved kjøp inntil 4 billetter via Circle K / Statoil

EXTRA Club-kunder hos Circle K/Statoil kan benytte en rabattkode for å få 20% rabatt på nettbestillinger av billetter til Tusenfryd. Det er selvsagt gratis å være registrert i EXTRA ;)

Se mer informasjon på denne siden.

Dersom du allerede har vært medlem i EXTRA en stund, fikk du en e-post med rabattkode i slutten av mai, men nye medlemmer (eller hvis du ikke finner den e-posten), behøver du ikke gjøre annet enn å ringe 22 96 25 00 eller sende e-post til kontakt@circlekeurope.com og be om rabattkoden.

NAF-medlemmer får rabatt på Tusenfryd ved bestilling online

Frem til 30. juni kan du få 35% rabatt på inngangsbilletter i kategoriene over og under 120 cm dersom du bestiller online.

Bruk rabattkoden ‘na3616s’ i handlekurven. Rabattkoden gjelder ikke på dager som er markert med oransje i priskalenderen. Dersom du ønsker å være fleksibel med tanke på besøksdagen, må du huske på å huke av for «billetter gyldige hele sesongen» over kalenderen.

Hvorvidt en i følget faktisk må vise frem NAF-kortet er usikkert, men det er nok tryggest å sørge for å enten ha med seg et medlem eller i alle fall få låne NAF-kortet, slik at du har det tilgjengelig hvis nødvendig.

Rabatt på Tusenfryd for medlemmer i boligbyggelaget USBL

Er du medlem i boligbyggelaget USBL, kan du få rabatterte billetter til Tusenfryd. Som medlem (du må vise medlemskort sammen med billetten ved inngangen) betaler du kr 300 per billett fra april-juni, kr 310 i juli og august og kr 250 i september og oktober.

Se mer informasjon på denne nettsiden for hvordan du får frem rabattkoden.

OBOS-dagen torsdag 18. august kl. 16.30 – 20.30

OBOS-medlemmer har sjansen til å benytte seg av OBOS-dagen på Tusenfryd for å komme inn for en billig penge. Prisen er kr 99 per person (+ bill.avg.). Du må kjøpe billetter på nett – så det gjelder å være kjapp. Husk å ta med medlemskortet.

LOfavør gir deg rabatterte priser i juni og fra 1. august til sesongslutt

Er du medlem i et LO-forbund, kan du benytte deg av medlemsfordelen som gir gunstige pris til Tusenfryd. Fordelen gjelder i perioden frem til 30. juni og fra og med 1. august til sesongslutt. I juli måned kan du ikke benytte denne fordelen.

Du kan kjøpe inntil 5 billetter til en pris av kr 299 per billett i tilbudsperioden. Husk å ta med medlemskortet.

Få rabatt når du bruker EasyPark-appen og parkerer ved Tusenfryd

Dersom du bruker EasyPark-appen når/hvis du parkerer på Tusenfryd, kan du på forhånd bestille maks 5 billetter ved å bruke kampanjekoden 'EASY16WT'. Da betaler du kr 299 per person, så dette lønner seg vel på dager når billettene koster mer (stort sett alle dager, gitt...).

Nå er jeg ikke helt sikker på om det på noe vis kontrolleres ved inngangen om man samtidig parkerer og betaler via EasyPark-appen (hvordan i huleste skal kontrollørene i Tusenfryd sjekke det?), så det går kanskje an å ta en spansk en her? Kommenter gjerne nedenfor med din erfaring. Takk til Beate for tipset!

Rabattmulighet for deg som har Aftenbladkortet fra Stavanger Aftenblad

Med Aftenbladkortet får du 3 billetter til prisen av 2, du sparer dermed inntil 399 kroner (som er den dyreste billetten på dyrest tenkelig tidspunkt).

Du er nødt til å vise frem Aftenbladkortet sammen med billettene ved inngangen.

OPPDATERT: Betal kr 249 pr. billett med rabattkode fra SparKjøp

Dersom du benytter rabattkoden 'spkx16w' innen 5. juli, så betaler du kun kr 249 per billett. Se info på SparKjøp sin side.

Gratis inngang på Tusenfryd for deg som er på fornøyelsesparkferie

Dersom du og din familie besøker en av de samarbeidende fornøyelsesparkene i Danmark, Frankrike, Storbritannia eller Spania, bør du sjekke ut om det lønner seg å kjøpe sesongkort. Det kan det fort gjøre, som du kan lese i denne artikkelen på Dinside.no.

Et sesongkort til Bonbonland i Danmark (Ligger rett ved Næstved på Sjælland) koster rundt 300 kroner og er kjapt halve prisen av et sesongkort på Tusenfryd.

Ulempen er at du fysisk må innom Bonbonland for å hente kortet ditt. Men kanskje du kjenner noen som bor i København og kan ordne sesongkort for deg?

Sjekk nederst på sesongkortsiden til Tusenfryd for å finne ut hvilke fornøyelsesparker som samarbeider. Med et sesongkort fra en av de parkene, får du også fri inngang hjemme (gjelder både Tusenfryd og Bø Sommarland i Telemark).

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈